aKuu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Şubat 2020 Mesajlar 8.053 Makaleler 3 Çözümler 27 2 Kasım 2020 #1
cengover_ekin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 5.325 Makaleler 1 Çözümler 46 2 Kasım 2020 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
aKuu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Şubat 2020 Mesajlar 8.053 Makaleler 3 Çözümler 27 2 Kasım 2020 #4 cengover_ekin dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla...
cengover_ekin dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla...
cengover_ekin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 5.325 Makaleler 1 Çözümler 46 2 Kasım 2020 #5 Eskiden daha çok kişi yazardı duvar kağıdı konularına. Şimdşi insanlar yazma oldu. Neden acaba?
aKuu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Şubat 2020 Mesajlar 8.053 Makaleler 3 Çözümler 27 2 Kasım 2020 #6 cengover_ekin dedi: Eskiden daha çok kişi yazardı duvar kağıdı konularına. Şimdşi insanlar yazma oldu. Neden acaba? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum ki hocam. belki ilgilerini çekmiyordur eskisi gibi.
cengover_ekin dedi: Eskiden daha çok kişi yazardı duvar kağıdı konularına. Şimdşi insanlar yazma oldu. Neden acaba? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum ki hocam. belki ilgilerini çekmiyordur eskisi gibi.
cengover_ekin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 5.325 Makaleler 1 Çözümler 46 2 Kasım 2020 #7 aKuu dedi: Bilmiyorum ki hocam. Belki ilgilerini çekmiyordur eskisi gibi. Genişletmek için tıkla... Doğru hocam, okullar da başladı çoğu kişinin. Vakitleri de olmuyordur belki.
aKuu dedi: Bilmiyorum ki hocam. Belki ilgilerini çekmiyordur eskisi gibi. Genişletmek için tıkla... Doğru hocam, okullar da başladı çoğu kişinin. Vakitleri de olmuyordur belki.
aKuu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Şubat 2020 Mesajlar 8.053 Makaleler 3 Çözümler 27 2 Kasım 2020 #8 cengover_ekin dedi: Doğru hocam, okullar da başladı çoğu kişinin. Vakitleri de olmuyordur belki. Genişletmek için tıkla... Onun da etkisi vardır illaki hocam.
cengover_ekin dedi: Doğru hocam, okullar da başladı çoğu kişinin. Vakitleri de olmuyordur belki. Genişletmek için tıkla... Onun da etkisi vardır illaki hocam.