Saitama_Hironi Hectopat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 245 Çözümler 1 4 Ağustos 2021 #1 Arkadaşlar başlıkta gördüğünüz gibi PCSX2 emulatörle oyunları açmaya çalıştığımda oyunlar açılmıyor. Başarısız diyor. Nasıl çözebilirim?
Arkadaşlar başlıkta gördüğünüz gibi PCSX2 emulatörle oyunları açmaya çalıştığımda oyunlar açılmıyor. Başarısız diyor. Nasıl çözebilirim?
Muhsin Bayram Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2011 Mesajlar 1.159 Daha fazla Sistem Özellikleri R5 5600X | RTX 3070 Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2021 #2 PS2 emülatörlerinde BIOS yüklemesi yapmak gerekli diye hatırlıyorum. Link veremiyorum ama bulması kolay bir dosya. Artı 0 Eksi
PS2 emülatörlerinde BIOS yüklemesi yapmak gerekli diye hatırlıyorum. Link veremiyorum ama bulması kolay bir dosya.
KS KS Saitama_Hironi Hectopat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 245 Çözümler 1 4 Ağustos 2021 #3 Muhsin Bayram dedi: PS2 emülatörlerinde BIOS yüklemesi yapmak gerekli diye hatırlıyorum. Link veremiyorum ama bulması kolay bir dosya. Genişletmek için tıkla... BIOS yüklü zaten. Artı 0 Eksi
Muhsin Bayram dedi: PS2 emülatörlerinde BIOS yüklemesi yapmak gerekli diye hatırlıyorum. Link veremiyorum ama bulması kolay bir dosya. Genişletmek için tıkla... BIOS yüklü zaten.
Etzem1234 Hectopat Katılım 10 Haziran 2022 Mesajlar 140 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2024 #4 Hocam oyunları 7zden çıkarmayı denediniz mi? Artı 0 Eksi
F FerhatileŞirin Zeptopat Katılım 30 Kasım 2024 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2024 #5 Downloads | PCSX2 The official source for the latest stable and nightly builds (aka dev builds) for PCSX2 on all supported platforms pcsx2.net Üstte ki bağlantıdan stabil sürümü indirin, retroarch 3 boyutlu oyunların öykünücülerinde sorun çıkartabiliyor. Artı 0 Eksi
Downloads | PCSX2 The official source for the latest stable and nightly builds (aka dev builds) for PCSX2 on all supported platforms pcsx2.net Üstte ki bağlantıdan stabil sürümü indirin, retroarch 3 boyutlu oyunların öykünücülerinde sorun çıkartabiliyor.