Ücretsiz Return of the Phantom GOG.com'da kısa süreliğine ücretsiz

Esrefovic

Hectopat
Point & Click Macera oyunu olan Return of the Phantom GOG.com'da ücretsiz.

Almak için 24 saat süre var o yüzden acele edin.

Oyundan Görüntüler:
1730580113963.jpeg
1730580195492.jpeg
1730580138882.jpeg

Bende nedense GOG hiç sevemiyorum Steam Epic Games yıllardır alışmışım hadi Epic Games o kadar iyi Launcher değil eve ama alışmışız ama yine de bedava bedava aldım teşekkürler hocam.

Bende nedense GOG hiç sevemiyorum Steam Epic Games yıllardır alışmışım hadi Epic Games o kadar iyi Launcher değil eve ama alışmışız ama yine de bedava bedava aldım teşekkürler hocam.
GOG'un genel kullanım amacı aslında günümüzde eski oyunlara erişebilmek hocam. Zaten mağazaya girerseniz çoğunlukla Steam'de bile bulamayacağınız eski oyunları görürsünüz. Eski bir oyun satın almak istiyorsanız GOG'u öneriyorum çünkü diğer mağazalarda genellikle eski oyunlar modern cihazlarda çalışmazken GOG'da özellikle eski oyunlar yamalanıyor modern cihazlarda çalışması için.

Bildiğim kadarıyla mevcut platformlar arasında oyunlara gerçek sahiplik veren sadece GOG. Ben de yeni kullanmaya başladım, Steam takıntınız yoksa hepsinden faydalanmak en iyisi.

GOG'un genel kullanım amacı aslında günümüzde eski oyunlara erişebilmek hocam. Zaten mağazaya girerseniz çoğunlukla Steam'de bile bulamayacağınız eski oyunları görürsünüz. Eski bir oyun satın almak istiyorsanız GOG'u öneriyorum çünkü diğer mağazalarda genellikle eski oyunlar modern cihazlarda çalışmazken GOG'da özellikle eski oyunlar yamalanıyor modern cihazlarda çalışması için.

Evet evet hocam biliyorum GOG o yönden çok iyi ama fiyatlar çok tuzlu.

Bildiğim kadarıyla mevcut platformlar arasında oyunlara gerçek sahiplik veren sadece GOG. Ben de yeni kullanmaya başladım, Steam takıntınız yoksa hepsinden faydalanmak en iyisi.

Yok hocam Steam Epic yıllardır kullandığımdan GOG kullanamıyorum PC de yüklü Prime Gaming hep oradan oyun veriyor aktif ediyorum ama hiç oynamıyorum elim gitmiyor.

Doğru, dijital mağazalar arasında ürünün tamamen size ait olduğunun garantisini veren tek mağaza. Aynı zamanda oyunların hepsi DRM'siz yani korsan koruma yazılımı olmadan yayınlanıyor.

Evet evet hocam biliyorum GOG o yönden çok iyi ama fiyatlar çok tuzlu.
Doğrudur hocam. Malum dolar kuru yüzüne her şey pahalı, benim önerim istediğiniz bir eski oyun varsa indirim beklemeniz, zaten indirime girince %90 gibi oranla giriyor çoğu. Bence TL bazından düşünmezsek dolar açısından çoğu oyunun fiyatı gayet makul mesela orijinal Resident Evil üçlemesi toplam 10 dolar falan.

GOG en büyük eksiği TL desteği yok veya TL desteği olmasa bile dolar bazında bile bölgelere özel fiyatlandırma yapılmaması ondan oyunlar pahalı oluyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı