windows1281
Picopat
Daha fazla
- RAM
- DDR5 4800Mhz 8GB
- SSD veya HDD modeli
- WD PC SN740 SDDPNQD-512G-1102 512GB
- Ekran kartı
- NVIDIA GeForce RTX 3050 Laptop GPU
- Anakart
- ASUSTeK COMPUTER INC. FA506NC 1.0
- İşlemci
- AMD Ryzen 5 7535HS with Radeon Graphics
Sizce Windows 11'in yanına dualboot ile reunion 7 kurulur mu?
(Reunion 7 ne diye soracaksanız Windows 10 2021 LTSC'nin Windows 7'ye benzetilmiş hali.)
Dualboot'da Windows 10 ve Windows 11 olarak yan yana gözükürler mi?
Bir de bu ISO'nun boyutu USB'den büyük olduğu için C birimini ayrı olarak 5 GB küçülttüm ve ISO'nun içindeki dosyaları 5 GB alana attım. Sonra C birimini 150 GB küçülttüm reunion 7 için kurulacak yer ayarladım yani. Ben setup ekranına gelip 150 GB alana kurmayı yaparım yapmasına da Dualboot'da sıkıntı olur mu benim için o önemli.
(Reunion 7 ne diye soracaksanız Windows 10 2021 LTSC'nin Windows 7'ye benzetilmiş hali.)
Bir de bu ISO'nun boyutu USB'den büyük olduğu için C birimini ayrı olarak 5 GB küçülttüm ve ISO'nun içindeki dosyaları 5 GB alana attım. Sonra C birimini 150 GB küçülttüm reunion 7 için kurulacak yer ayarladım yani. Ben setup ekranına gelip 150 GB alana kurmayı yaparım yapmasına da Dualboot'da sıkıntı olur mu benim için o önemli.
1 buçuk ay önce deneyimledim biraz dualboot olayını ama Windows 11'i bozdu sıfırlayınca düzeldi sakın dualboot yapmayın Windows 11 ile Reunion 7'yi riski gözünüze alın çünkü Windows Bellek Tanılamayı ve ekran çözünürlük ayarlarını özelleştirilmiş boot'da bozdu sıfırladım düzeldi sanal makinede test eden sakın dualboot yapmayın ana sisteminiz olarak kullanmayacaksanız!Sizce Windows 11'in yanına dualboot ile reunion 7 kurulur mu?
Son düzenleme: