Big Hectopat Katılım 30 Ağustos 2022 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2023 #1 Bu olay telefonda olmuyor. Hangi patch ile ilgili acaba?
Kaeshine Hectopat Katılım 19 Şubat 2020 Mesajlar 105 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Endüstriyel Otomasyon 9 Temmuz 2023 #2 Bende var. Hangisi olduğunu bilmiyorum o yüzden hepsini atayım. Dosya Ekleri IMG_20230709_161202.jpg 194,8 KB · Görüntüleme: 304
Big Hectopat Katılım 30 Ağustos 2022 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2023 #3 Kaeshine dedi: Bende var. Hangisi olduğunu bilmiyorum o yüzden hepsini atayım. Genişletmek için tıkla... Sende bu sıkıntı oluyor mu olmuyor mu anlamadım.
Kaeshine dedi: Bende var. Hangisi olduğunu bilmiyorum o yüzden hepsini atayım. Genişletmek için tıkla... Sende bu sıkıntı oluyor mu olmuyor mu anlamadım.
Crownguard Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 7.992 Makaleler 18 Çözümler 98 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2023 #4 Videonun takılıp kalması hatasından mı bahsediyorsunuz? Eğey öyleyse ReVanced'ın yeni sürümünü indirin, düzelecektir. YouTube ReVanced 20.14.43 [Download Latest APK] 2025 Download YouTube ReVanced APK & Magisk Module Latest Official for Android. Get Background Play, Ad-Free Content, SponsorBlock & RYD. revanced.io
Videonun takılıp kalması hatasından mı bahsediyorsunuz? Eğey öyleyse ReVanced'ın yeni sürümünü indirin, düzelecektir. YouTube ReVanced 20.14.43 [Download Latest APK] 2025 Download YouTube ReVanced APK & Magisk Module Latest Official for Android. Get Background Play, Ad-Free Content, SponsorBlock & RYD. revanced.io
Big Hectopat Katılım 30 Ağustos 2022 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2023 #5 Crownguard dedi: Videonun takılıp kalması hatasından mı bahsediyorsunuz? Eğey öyleyse Revanced'ın yeni sürümünü indirin, düzelecektir. YouTube ReVanced 20.14.43 [Download Latest APK] 2025 Download YouTube ReVanced APK & Magisk Module Latest Official for Android. Get Background Play, Ad-Free Content, SponsorBlock & RYD. revanced.io Genişletmek için tıkla... Yok "revanced sorunu" demek istemiştim. Sorun da ön izleme olmuyor. Çözüm revanced extended. YouTube ReVanced 18.25.40 [Download Latest APK] 2023 Son düzenleme: 19 Temmuz 2023
Crownguard dedi: Videonun takılıp kalması hatasından mı bahsediyorsunuz? Eğey öyleyse Revanced'ın yeni sürümünü indirin, düzelecektir. YouTube ReVanced 20.14.43 [Download Latest APK] 2025 Download YouTube ReVanced APK & Magisk Module Latest Official for Android. Get Background Play, Ad-Free Content, SponsorBlock & RYD. revanced.io Genişletmek için tıkla... Yok "revanced sorunu" demek istemiştim. Sorun da ön izleme olmuyor. Çözüm revanced extended. YouTube ReVanced 18.25.40 [Download Latest APK] 2023
AHM_MASTER Decapat Katılım 5 Kasım 2022 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2023 #6 Crownguard dedi: Videonun takılıp kalması hatasından mı bahsediyorsunuz? Eğey öyleyse ReVanced'ın yeni sürümünü indirin, düzelecektir. YouTube ReVanced 20.14.43 [Download Latest APK] 2025 Download YouTube ReVanced APK & Magisk Module Latest Official for Android. Get Background Play, Ad-Free Content, SponsorBlock & RYD. revanced.io Genişletmek için tıkla... Knk bu surumdeyim ve hala donuyor bir bilgi veya alternatif cozumun var midiir
Crownguard dedi: Videonun takılıp kalması hatasından mı bahsediyorsunuz? Eğey öyleyse ReVanced'ın yeni sürümünü indirin, düzelecektir. YouTube ReVanced 20.14.43 [Download Latest APK] 2025 Download YouTube ReVanced APK & Magisk Module Latest Official for Android. Get Background Play, Ad-Free Content, SponsorBlock & RYD. revanced.io Genişletmek için tıkla... Knk bu surumdeyim ve hala donuyor bir bilgi veya alternatif cozumun var midiir
Crownguard Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 7.992 Makaleler 18 Çözümler 98 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2023 #7 @AHM_MASTER hocam arkadaşın dediği sürümü denediniz mi? Big dedi: Çözüm revanced extended. YouTube ReVanced 18.25.40 [Download Latest APK] 2023 Genişletmek için tıkla...
@AHM_MASTER hocam arkadaşın dediği sürümü denediniz mi? Big dedi: Çözüm revanced extended. YouTube ReVanced 18.25.40 [Download Latest APK] 2023 Genişletmek için tıkla...
AHM_MASTER Decapat Katılım 5 Kasım 2022 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2023 #8 Crownguard dedi: @AHM_MASTER hocam arkadaşın dediği sürümü denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Kardesim sagol da bunun yeni surumleri cikti mi bozulmayan bu biraz sanki şık durmuyor onun da linkini atar misin varsa üst calisan sürüm
Crownguard dedi: @AHM_MASTER hocam arkadaşın dediği sürümü denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Kardesim sagol da bunun yeni surumleri cikti mi bozulmayan bu biraz sanki şık durmuyor onun da linkini atar misin varsa üst calisan sürüm
Big Hectopat Katılım 30 Ağustos 2022 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2023 #9 AHM_MASTER dedi: Kardesim sağ ol da bunun yeni surumleri cikti mi bozulmayan bu biraz sanki şık durmuyor onun da linkini atar misin varsa üst calisan sürüm. Genişletmek için tıkla... Şöyle çözülüyor ama arada video donuyor. Ayarlar>revanced>misc>spoof App signature disable olacak. Sanırım telefon rootlu olunca sıkıntı olmuyor.
AHM_MASTER dedi: Kardesim sağ ol da bunun yeni surumleri cikti mi bozulmayan bu biraz sanki şık durmuyor onun da linkini atar misin varsa üst calisan sürüm. Genişletmek için tıkla... Şöyle çözülüyor ama arada video donuyor. Ayarlar>revanced>misc>spoof App signature disable olacak. Sanırım telefon rootlu olunca sıkıntı olmuyor.