3 364485 Hectopat Katılım 5 Eylül 2020 Mesajlar 4.984 Makaleler 13 Çözümler 19 21 Aralık 2020 #1 Öncelikle 2 yıldır Revell maketleri yapıyorum, Tamiya hakkında oldukça video izledim çünkü fiyatları çok pahalı ve gördüm ki Tamiya kara araçlarında Revell'den daha iyi ama Revell'de hava araçlarında bayağı fark atmış durumda sizin görüşünüz nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 21 Aralık 2020
Öncelikle 2 yıldır Revell maketleri yapıyorum, Tamiya hakkında oldukça video izledim çünkü fiyatları çok pahalı ve gördüm ki Tamiya kara araçlarında Revell'den daha iyi ama Revell'de hava araçlarında bayağı fark atmış durumda sizin görüşünüz nedir?
Esperoja Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Haziran 2018 Mesajlar 6.693 Makaleler 34 Çözümler 30 Yer İstanbul 21 Aralık 2020 #2 Revell'in uçak figürünü yapmıştı bir arkadaşım görmüştüm ve çok beğenmiştim, Tamiya hakkında bir fikrim yok.
Revell'in uçak figürünü yapmıştı bir arkadaşım görmüştüm ve çok beğenmiştim, Tamiya hakkında bir fikrim yok.
SideWinder Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 14.289 Makaleler 110 Çözümler 121 24 Aralık 2020 #3 Tamiya daha büyük ve özellikle RC setlerde öne çıkıyor diye biliyorum. Ancak ikisi de kalitelidir. Tamiya biraz daha profesyonel.
Tamiya daha büyük ve özellikle RC setlerde öne çıkıyor diye biliyorum. Ancak ikisi de kalitelidir. Tamiya biraz daha profesyonel.