xDizZzy Hectopat Katılım 13 Mayıs 2020 Mesajlar 1.181 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2020 #1 Arkadaşlar reventure adında bir oyun keşfettim. Ali deniz çelebi kanalından da biraz izledim. Hem Türkçe yaması mevcut bir oyun hem de pixel 2 D bir oyun önerir misiniz? Sizce alayım mı? Almak istiyorum da size de sormak istedim.
Arkadaşlar reventure adında bir oyun keşfettim. Ali deniz çelebi kanalından da biraz izledim. Hem Türkçe yaması mevcut bir oyun hem de pixel 2 D bir oyun önerir misiniz? Sizce alayım mı? Almak istiyorum da size de sormak istedim.
V vermillionp2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 2.874 Çözümler 25 21 Ağustos 2020 #2 Undertale tarzı oyunları seviyorsan alınabilir.
xDizZzy Hectopat Katılım 13 Mayıs 2020 Mesajlar 1.181 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2020 #3 vermillionp2 dedi: Undertale tarzı oyunları seviyorsan alınabilir. Genişletmek için tıkla... O zaman kesinlikle alacağım
vermillionp2 dedi: Undertale tarzı oyunları seviyorsan alınabilir. Genişletmek için tıkla... O zaman kesinlikle alacağım
V vermillionp2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 2.874 Çözümler 25 21 Ağustos 2020 #4 Silinen üye dedi: O zaman kesinlikle alacağım Genişletmek için tıkla... Farklı sonları olan oyunları çok sevdiğim için ben de yakında alacağım.
Silinen üye dedi: O zaman kesinlikle alacağım Genişletmek için tıkla... Farklı sonları olan oyunları çok sevdiğim için ben de yakında alacağım.
xDizZzy Hectopat Katılım 13 Mayıs 2020 Mesajlar 1.181 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2020 #5 vermillionp2 dedi: Farklı sonları olan oyunları çok sevdiğim için ben de yakında alacağım. Genişletmek için tıkla... güzel bir oyuna benziyor.
vermillionp2 dedi: Farklı sonları olan oyunları çok sevdiğim için ben de yakında alacağım. Genişletmek için tıkla... güzel bir oyuna benziyor.
maymun01 Centipat Katılım 10 Kasım 2021 Mesajlar 4 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2021 #6 xDizZzy dedi: güzel bir oyuna benziyor. Genişletmek için tıkla... Ben oyunu oynuyorum bayağı esprili mizahlı ve eğlenceli oyun kesinlikle öneririm.
xDizZzy dedi: güzel bir oyuna benziyor. Genişletmek için tıkla... Ben oyunu oynuyorum bayağı esprili mizahlı ve eğlenceli oyun kesinlikle öneririm.