Reverse fan önerisi

DamonSalvator3

Centipat
Merhaba. Lian Li O11 vision compact kasama fan arayışı içerisindeyim. Klasik RGB fan alacaktım ama ters duracağı için kötü gözükecek, o yüzden reverse lazım ve fanlar çok pahalı. 6 tane fana ihtiyacım var.
Bu fanı alacaktım ama 9K tutuyor 6 tanesi. 6 tane fan için bu kadar para vermek bana garip geliyor. Sizce bunun yerine APNX FP1-R Kasa Fanı alınır mı?
Kasada üst tarafa 360mm soğutucu, yana 3 tane 120mm fan, alta da 3 tane 120mm fan gerekiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı kasa bende var ve lian li fanlar çok pahalıya geldiği için aliexpressten 3te 1 fiyatına reverse fan aldım benzer tasarım iş görür bakmanı öneririm

Bence alınır gayet de memnunum Türkiye lian li veya muadili fan bulmak zor bulsan da çok pahalı. 2 hafta gibi sürede geldi gayet sessiz ve soğutma performansı olarak yeterli geldi tabikide türkiye den alınan ürünlere göre riskli ve zahmetli.

Dosya Ekleri

• 20250611_212545.jpg
    142,3 KB · Görüntüleme: 48

Merhaba teşekkür ederim öncelikle merak ettiğim bir şey var da bende sıvı soğutucu var 360mm onun kendi fanları 3 tane ve bende 7 tane fan alacağım bunların hepsini anakarta bağlayabileceğimi sanmıyorum sen nasıl bağladın RGB'leri nasıl kontrol ediyorsun. Anakartım MSI X670E Gaming Plus.

aldığım model

JUMPEAK CS120 ARGB toplam 8 tane (6sı reverse, 2si forward) papaya dizilim yani fanları birbirine bağladım rgb için tek kablo fan için tek kablo oldu anakartım msi b650 tomahawk. Kontrolleri de msi center üzerinden yapıyorum

reis bende pc toplicamda fanlarda kararsız kaldım lian li istiyorum ama çok pahalı jumpeak nasıldır önerir misin alınır mı sesi, soğutması , efektleri. Cevaplarsan sevinirim

reis bende pc toplicamda fanlarda kararsız kaldım lian li istiyorum ama çok pahalı jumpeak nasıldır önerir misin alınır mı sesi, soğutması , efektleri. Cevaplarsan sevinirim
soğutma olarak gayet yeterli 6 adet Intake 2 adet exhaust olarak kullanıyorum kasa içerisi ve parçalar olması gerektiği gibi sıcaklıkta tabiki aman aman soğutma yok ortalama fanlardan bir tık daha iyi geldi throttle asla görmedim uzun lafın kısası soğutma olarak giriş ve çıkışlarını güzel ayarladığın takdirde kasa gayet serin çalışacak.
sessizlik konusunda muazzam gerçekten gece vakti kullandığımda bile fan sesi duymuyorum fanların rpm lerini yükseğe aldığında ses çıkarıyor baya.
ışıklandırma ise ben msi anakart ve msi control center üzerinden rgb leri ayarlıyorum uygulamada ne ayar varsa o kadar yapıyor işini sadece beyaz rengi fanlarda tam beyaz olmuyor o dikkatimi çekti ve en kısığa aldığında renkte ufak bozulma hissettim onun dışında günlük kullanım ve oyun için gayet serin, sessiz ve güzel renkler şuanlık memnunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…