Eig Centipat Katılım 26 Mayıs 2023 Mesajlar 197 Çözümler 1 Yer Istanbul 2 Ağustos 2023 #1 RAM 4 GB Ekran kartı Radeon R5 İşlemci AMD A9-9420 APU Sistemim çok kötü olduğu için revi OS kurmayı düşünüyorum ancak güvenilir mi vs. bilmiyorum ve sadece Google hesabı gireceğim başka bir şey yapmayacağım sizce sıkıntı çıkar mı veya ne kurmalıyım? Ne yapmalıyım? Önerilerinizi bekliyorum.
Sistemim çok kötü olduğu için revi OS kurmayı düşünüyorum ancak güvenilir mi vs. bilmiyorum ve sadece Google hesabı gireceğim başka bir şey yapmayacağım sizce sıkıntı çıkar mı veya ne kurmalıyım? Ne yapmalıyım? Önerilerinizi bekliyorum.
MusaEnes Centipat Katılım 18 Mayıs 2023 Mesajlar 541 Çözümler 3 2 Ağustos 2023 #2 ReviOS. Kurulur. Ama tavsiye: Valorant gibi oyunları oynayamazsın.
BurakKcbey Hectopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 262 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri HP Laptop 15 -bs1xx Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Ağustos 2023 #3 Bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum ancak bir antivirüs programı bulundurmanızı tavsiye ediyorum sonuçta modlu
Bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum ancak bir antivirüs programı bulundurmanızı tavsiye ediyorum sonuçta modlu
gerftre Femtopat Katılım 16 Ekim 2022 Mesajlar 71 2 Ağustos 2023 #4 Kernel OS da kurabilirsiniz oyunlar için bir işletim sistemi.
2 262364 Megapat Katılım 1 Haziran 2019 Mesajlar 8.773 Makaleler 17 Çözümler 216 2 Ağustos 2023 #5 BurakKcbey dedi: Bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum ancak bir antivirüs programı bulundurmanızı tavsiye ediyorum sonuçta modlu Genişletmek için tıkla... AV programı herkes kurmalı tabii, ancak ReviOS açık kaynak kodlu bir proje yani öyle virüs tarzı bir şey yaşanacağını düşünmüyorum.
BurakKcbey dedi: Bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum ancak bir antivirüs programı bulundurmanızı tavsiye ediyorum sonuçta modlu Genişletmek için tıkla... AV programı herkes kurmalı tabii, ancak ReviOS açık kaynak kodlu bir proje yani öyle virüs tarzı bir şey yaşanacağını düşünmüyorum.