muhammedemreyeris Hectopat Katılım 21 Haziran 2021 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ekim 2024 #1 ReviOS-10-23.07.ISO indirmek istiyorum ama internet archive sitesi kapalı olduğu için bulamadım. Link varsa atar mısınız?
ReviOS-10-23.07.ISO indirmek istiyorum ama internet archive sitesi kapalı olduğu için bulamadım. Link varsa atar mısınız?
KökTürk Kilopat Katılım 28 Ocak 2021 Mesajlar 4.191 Makaleler 1 Çözümler 44 13 Ekim 2024 #2 muhammedemreyeris dedi: ReviOS-10-23.07.ISO indirmek istiyorum ama internet archive sitesi kapalı olduğu için bulamadım. Link varsa atar mısınız? Genişletmek için tıkla... O modlu Windows'ları önermiyorum LTSC ISO vereyim onu indir. How to prepare for Windows 10 end of support by moving to Windows 11 today As we approach the end of support for Windows 10 on Oct. 14, 20251, we want to ensure you are well-prepared for the transition to Windows 11. This m www.microsoft.com
muhammedemreyeris dedi: ReviOS-10-23.07.ISO indirmek istiyorum ama internet archive sitesi kapalı olduğu için bulamadım. Link varsa atar mısınız? Genişletmek için tıkla... O modlu Windows'ları önermiyorum LTSC ISO vereyim onu indir. How to prepare for Windows 10 end of support by moving to Windows 11 today As we approach the end of support for Windows 10 on Oct. 14, 20251, we want to ensure you are well-prepared for the transition to Windows 11. This m www.microsoft.com
muhammedemreyeris Hectopat Katılım 21 Haziran 2021 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ekim 2024 #3 KökTürk dedi: O modlu Windows'ları önermiyorum LTSC ISO vereyim onu indir. How to prepare for Windows 10 end of support by moving to Windows 11 today As we approach the end of support for Windows 10 on Oct. 14, 20251, we want to ensure you are well-prepared for the transition to Windows 11. This m www.microsoft.com Genişletmek için tıkla... Hepsini denedim. Bana göre en iyisi revios.
KökTürk dedi: O modlu Windows'ları önermiyorum LTSC ISO vereyim onu indir. How to prepare for Windows 10 end of support by moving to Windows 11 today As we approach the end of support for Windows 10 on Oct. 14, 20251, we want to ensure you are well-prepared for the transition to Windows 11. This m www.microsoft.com Genişletmek için tıkla... Hepsini denedim. Bana göre en iyisi revios.