ReviOS işletim sistemi avantajları ve dezavantajları nelerdir?

hArslan06

Centipat
Daha fazla  
Herkese merhaba, öncelikle CS2 ağırlıklı FPS oyunları oynuyorum. ReviOS işletim sistemi kurmayı düşünüyorum fakat internette bu ReviOS hakkında detaylı bilgiye ulaşamadım. Bu ReviOS nasıl bir şey kullanmalı mıyım? Kullanırsam ne gibi avantajı olur? CS2 de ımput lag vb olaylar çok oluyor bunun önüne geçilebileceği söyleniyor. Bu ReviOS ile daha akıcı ve somut bir oyun deneyimi sunuyormuş. Sizin de degerli düşüncelerinizi ve önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese merhaba, öncelikle CS2 ağırlıklı FPS oyunları oynuyorum. ReviOS işletim sistemi kurmayı düşünüyorum fakat internette bu ReviOS hakkında detaylı bilgiye ulaşamadım. Bu ReviOS nasıl bir şey kullanmalı mıyım? Kullanırsam ne gibi avantajı olur? CS2 de ımput lag vb olaylar çok oluyor bunun önüne geçilebileceği söyleniyor. Bu ReviOS ile daha akıcı ve somut bir oyun deneyimi sunuyormuş. Sizin de degerli düşüncelerinizi ve önerilerinizi bekliyorum.

AtlasOS kullanman daha iyi olur. ReviOS ve AtlasOS Windows'u düzenleyen açık kaynak projeler. Gereksiz telemetrileri ve yazılımları kaldırarak daha hızlı, hafif ve güvenli bir Windows deneyimi edinmeni sağlıyor.

Neden AtlasOS dersen de ReviOS'un aksine Windows Defender'ı kapatmıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı