Lnx Hectopat Katılım 4 Eylül 2020 Mesajlar 605 22 Temmuz 2025 #1 Bilgisayarıma format attıktan sonra ReviOS kurdum ve böyle bir virüs uyarısı aldım. Sizce bir sıkıntı olur mu?
Bilgisayarıma format attıktan sonra ReviOS kurdum ve böyle bir virüs uyarısı aldım. Sizce bir sıkıntı olur mu?
D dnzozer20 Centipat Katılım 23 Ocak 2024 Mesajlar 121 Çözümler 1 22 Temmuz 2025 #2 Lnx dedi: Bilgisayarıma format attıktan sonra ReviOS kurdum ve böyle bir virüs uyarısı aldım. Sizce bir sıkıntı olur mu? Eki Görüntüle 2540311 Genişletmek için tıkla... Custom ISO'lara genelde güvenmemenizi öneriyorum, Tiny10 veya Windows 10 Enterprise LTSC kurun.
Lnx dedi: Bilgisayarıma format attıktan sonra ReviOS kurdum ve böyle bir virüs uyarısı aldım. Sizce bir sıkıntı olur mu? Eki Görüntüle 2540311 Genişletmek için tıkla... Custom ISO'lara genelde güvenmemenizi öneriyorum, Tiny10 veya Windows 10 Enterprise LTSC kurun.
Bal Porsuğu Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2015 Mesajlar 2.789 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2025 #3 Hosts dosyasıyla ilgili bir uyarı, bu dosya ile reklam falan engellenebiliyor onunla ilgili. Kafaya takacak bir şey değil.
Hosts dosyasıyla ilgili bir uyarı, bu dosya ile reklam falan engellenebiliyor onunla ilgili. Kafaya takacak bir şey değil.