S SdtCngz Hectopat Katılım 4 Mart 2022 Mesajlar 2.244 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2023 #11 8.1 de bir kısmını kendin kurman gerekiyor. Adı üstünde eski windows.
MhmetSton Kilopat Katılım 9 Kasım 2016 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2023 #12 SdtCngz dedi: 8.1 de bir kısmını kendin kurman gerekiyor. Adı üstünde eski Windows. Genişletmek için tıkla... Çok araştırdım bulamıyorum.
SdtCngz dedi: 8.1 de bir kısmını kendin kurman gerekiyor. Adı üstünde eski Windows. Genişletmek için tıkla... Çok araştırdım bulamıyorum.
S SdtCngz Hectopat Katılım 4 Mart 2022 Mesajlar 2.244 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2023 #13 MhmetSton dedi: Çok araştırdım bulamıyorum. Genişletmek için tıkla... Bulamadığın sürücüler mi? Neyi bulamıyorsun?
MhmetSton dedi: Çok araştırdım bulamıyorum. Genişletmek için tıkla... Bulamadığın sürücüler mi? Neyi bulamıyorsun?
MhmetSton Kilopat Katılım 9 Kasım 2016 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2023 #14 SdtCngz dedi: Bulamadığın sürücüler mi? Neyi bulamıyorsun? Genişletmek için tıkla... Ethernet ve ekran kartını çözemedim bir türlü bende 10'a geri döndüm içimde ukte kaldı
SdtCngz dedi: Bulamadığın sürücüler mi? Neyi bulamıyorsun? Genişletmek için tıkla... Ethernet ve ekran kartını çözemedim bir türlü bende 10'a geri döndüm içimde ukte kaldı
S SdtCngz Hectopat Katılım 4 Mart 2022 Mesajlar 2.244 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2023 #15 MhmetSton dedi: Ethernet ve ekran kartını çözemedim bir türlü bende 10'a geri döndüm içimde ukte kaldı Genişletmek için tıkla... Nasıl çözemedin ya? Zaten sanal ona direk yüklüyor ethernet ve ekran kartını.
MhmetSton dedi: Ethernet ve ekran kartını çözemedim bir türlü bende 10'a geri döndüm içimde ukte kaldı Genişletmek için tıkla... Nasıl çözemedin ya? Zaten sanal ona direk yüklüyor ethernet ve ekran kartını.
MhmetSton Kilopat Katılım 9 Kasım 2016 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2023 #16 SdtCngz dedi: Nasıl çözemedin ya? Zaten sanal ona direk yüklüyor Ethernet ve ekran kartını. Genişletmek için tıkla... Hocam sanal değil direkt kurulum yapıyorum yükleme yapmadı ne denediysem sürücülerin de zaten Win 8 uyumlu exelerini de bulamadım
SdtCngz dedi: Nasıl çözemedin ya? Zaten sanal ona direk yüklüyor Ethernet ve ekran kartını. Genişletmek için tıkla... Hocam sanal değil direkt kurulum yapıyorum yükleme yapmadı ne denediysem sürücülerin de zaten Win 8 uyumlu exelerini de bulamadım