Link var mıdır elinde hocam.
X64.
X86.tr_windows_10_enterprise_2016_ltsb_x64_dvd_9057891
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.www.mediafire.com
LTSB 2016. bunu kur. Windows Update'yi mutlaka kapat engelle güncelleme yapmasın. Stabil sistemi bozuyor yoksa.
Kurduktan sonramı kapatayım kurmadan öncemi.
Kurmadan önce NTLite ile açıp oradan komple silebiliyorsun ama bunu yapabileceğini sanmıyorum pek. Uzmanlık istiyor. Mecburen format attıktan sonra Windows Update engelleme araçları vs kullanarak yapman gerekiyor. Tabii interneti falan bağlama yoksa kendisi arka planda indirme yapabiliyor hemen.
Kurmadan önce NTLite ile açıp oradan komple silebiliyorsun ama bunu yapabileceğini sanmıyorum pek. Uzmanlık istiyor. Mecburen format attıktan sonra Windows Update engelleme araçları vs kullanarak yapman gerekiyor. Tabii interneti falan bağlama yoksa kendisi arka planda indirme yapabiliyor hemen.
NTLite'ye biraz hakimse, dediğin gibi.
NTLite de ayarlar ve özelliklerden Update'yi kapatırsa güncelleme almaz,
Sadece belki Update sayfasında kurulusunuz tarafından yönetilir vs yazabilir
NTLite ile acınca tempten program files/windows App gerekli olmayanları,
System appstan da aynı sekilde kaldırabilir…
Windows 10'dan sıkıldım ve daha üst sürümlere geçme imkanım yok, bir yandanda Windows 11'e geçmek istiyorum. ReviOS veya AtlasOS kursam iyi optimize bir Windows'um olur mu? Ve oyunlarda daha iyi performans vermesini istiyorum, ReviOS mu AtlasOS mu?
NTLite kullanmasını ve nasıl bir şey olduğunuda bilmemekteyim
X64.
X86.tr_windows_10_enterprise_2016_ltsb_x64_dvd_9057891
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.www.mediafire.com
LTSB 2016. bunu kur. Windows Update'yi mutlaka kapat engelle güncelleme yapmasın. Stabil sistemi bozuyor yoksa.
Hangisini önerirsin benim içinTnctrde W11 var aksam indirdim incelemek için sanalda kurdum iyiydi.
1.6 GB civarda kurulumu zannedersem 6.5 GB gibi
Hatta vleyda(nicki tam hatırlayamadım)
Türkçelestirme falanda yapmıstı.
Tnctr ye bakarsan sana cevap verecek sistemi bulabilirsin.
Bizde oralarda ögrendik
Katılımsızları, görselleştirme ISO'ya katılımsız ekleme orijinal key ile ofis-Windows key bulma/etkinleştirme vs.
Yani en güzel sistem kendi yaptıgın sistemdir…
İngilizce sürüm esd sıkıstırma
Windows X-lite 'mikro 11' Se & 1.5gb İso & 2.8gb Boyut & Görsel
Windows 11 22H2 Pro (Yapı 22621.1928) AMD64 İNGİLİZCE Kendim indirip denedim hoşuma gitti paylaşmak istedim,ayarlardan Türkçe dil i indirin. ÖZELLİKLER • 1.5GB ISO! • 2.8GB Kurulu Boyut! • Sanal Bellek Etkinleştirme Aracı Eklendi! • Geliştirilmiş kararlılık ve performans! • Opsiyonel sistem şeffa...www.tnctr.com
Bu da 23H3 son sürüm türkçeleştirilmiş…
Winx-lite (22631.3078) Tr-tr // Optimum11prov3 // Eklendi... // Tr-tr
Öncelikle vidosunu çektim, ekran görüntüsü alamadığım için... Defendersiz olanı tarafımca türkçeleştirilmiştir... Orijinal sitesinin orijinal linki ==> Link ==> Please register to see this content. Bilmeyenlere açıklayıcı bir bilgi; orijinal ISO Dosyası, install.esd şeklinde .esd sıkıştırma içe...www.tnctr.com
ISO bozk
Hangisini önerirsin benim için