Ç Çınar ÇİFTÇİ Hectopat Katılım 30 Mayıs 2023 Mesajlar 2.185 Çözümler 22 3 Şubat 2024 #51 BerkaybdkHD dedi: Resmi göndermeye çalışıyorum sunucu hatası veriyor Genişletmek için tıkla... Drive ile paylaşır mısınız? Bir hata varda sunucuda.
BerkaybdkHD dedi: Resmi göndermeye çalışıyorum sunucu hatası veriyor Genişletmek için tıkla... Drive ile paylaşır mısınız? Bir hata varda sunucuda.
BerkaybdkHD Centipat Katılım 2 Şubat 2024 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2024 #52 https://drive.google.com/file/d/1vGUQEmuAruKZuwa87hZYy9PXmYap_f6c/view?usp=drive_link
Ç Çınar ÇİFTÇİ Hectopat Katılım 30 Mayıs 2023 Mesajlar 2.185 Çözümler 22 3 Şubat 2024 #53 BerkaybdkHD dedi: https://drive.google.com/file/d/1vGUQEmuAruKZuwa87hZYy9PXmYap_f6c/view?usp=drive_link Genişletmek için tıkla... Erişim isteği yolladım.
BerkaybdkHD dedi: https://drive.google.com/file/d/1vGUQEmuAruKZuwa87hZYy9PXmYap_f6c/view?usp=drive_link Genişletmek için tıkla... Erişim isteği yolladım.
BerkaybdkHD Centipat Katılım 2 Şubat 2024 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2024 #54 Verdim Çınar ÇİFTÇİ dedi: Erişim isteği yolladım. Genişletmek için tıkla...
Ç Çınar ÇİFTÇİ Hectopat Katılım 30 Mayıs 2023 Mesajlar 2.185 Çözümler 22 3 Şubat 2024 #55 BerkaybdkHD dedi: Verdim Genişletmek için tıkla... Flash Disk'te sorun olabilir mi? ISO yazdırmaya geçememiş.
BerkaybdkHD dedi: Verdim Genişletmek için tıkla... Flash Disk'te sorun olabilir mi? ISO yazdırmaya geçememiş.
BerkaybdkHD Centipat Katılım 2 Şubat 2024 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2024 #56 Çınar ÇİFTÇİ dedi: Flash Disk'te sorun olabilir mi? ISO yazdırmaya geçememiş. Genişletmek için tıkla... Dün yazdırıyordu PC başından kalktım ekran koruyucuya geçmiş açtım başarısız olmuş
Çınar ÇİFTÇİ dedi: Flash Disk'te sorun olabilir mi? ISO yazdırmaya geçememiş. Genişletmek için tıkla... Dün yazdırıyordu PC başından kalktım ekran koruyucuya geçmiş açtım başarısız olmuş
Ç Çınar ÇİFTÇİ Hectopat Katılım 30 Mayıs 2023 Mesajlar 2.185 Çözümler 22 3 Şubat 2024 #57 Fat32 olarak dener misiniz? Eski ISO'lar da o oluyordu galiba.
BerkaybdkHD Centipat Katılım 2 Şubat 2024 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2024 #58 Çınar ÇİFTÇİ dedi: FAT32 olarak dener misiniz? Eski ISO'lar da o oluyordu galiba. Genişletmek için tıkla... ISO'yu yüklediğimde FAT32 seçeneği kalkıyor
Çınar ÇİFTÇİ dedi: FAT32 olarak dener misiniz? Eski ISO'lar da o oluyordu galiba. Genişletmek için tıkla... ISO'yu yüklediğimde FAT32 seçeneği kalkıyor
Ç Çınar ÇİFTÇİ Hectopat Katılım 30 Mayıs 2023 Mesajlar 2.185 Çözümler 22 3 Şubat 2024 #59 BerkaybdkHD dedi: ISO'yu yüklediğimde FAT32 seçeneği kalkıyor Genişletmek için tıkla... Kendiniz seçemiyor musunuz?
BerkaybdkHD dedi: ISO'yu yüklediğimde FAT32 seçeneği kalkıyor Genişletmek için tıkla... Kendiniz seçemiyor musunuz?
BerkaybdkHD Centipat Katılım 2 Şubat 2024 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2024 #60 Çınar ÇİFTÇİ dedi: Kendiniz seçemiyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Seçemiyorum Çınar ÇİFTÇİ dedi: Kendiniz seçemiyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Flash disk Rufus'ta falan görünüyor ama disklerin arasında görünmüyor
Çınar ÇİFTÇİ dedi: Kendiniz seçemiyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Seçemiyorum Çınar ÇİFTÇİ dedi: Kendiniz seçemiyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Flash disk Rufus'ta falan görünüyor ama disklerin arasında görünmüyor