Çınar ÇİFTÇİ Hectopat Katılım 30 Mayıs 2023 Mesajlar 2.220 Çözümler 22 3 Şubat 2024 #51 BerkaybdkHD dedi: Resmi göndermeye çalışıyorum sunucu hatası veriyor Genişletmek için tıkla... Drive ile paylaşır mısınız? Bir hata varda sunucuda.
BerkaybdkHD dedi: Resmi göndermeye çalışıyorum sunucu hatası veriyor Genişletmek için tıkla... Drive ile paylaşır mısınız? Bir hata varda sunucuda.
BerkaybdkHD Centipat Katılım 2 Şubat 2024 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2024 #52 https://drive.google.com/file/d/1vGUQEmuAruKZuwa87hZYy9PXmYap_f6c/view?usp=drive_link
Çınar ÇİFTÇİ Hectopat Katılım 30 Mayıs 2023 Mesajlar 2.220 Çözümler 22 3 Şubat 2024 #53 BerkaybdkHD dedi: https://drive.google.com/file/d/1vGUQEmuAruKZuwa87hZYy9PXmYap_f6c/view?usp=drive_link Genişletmek için tıkla... Erişim isteği yolladım.
BerkaybdkHD dedi: https://drive.google.com/file/d/1vGUQEmuAruKZuwa87hZYy9PXmYap_f6c/view?usp=drive_link Genişletmek için tıkla... Erişim isteği yolladım.
BerkaybdkHD Centipat Katılım 2 Şubat 2024 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2024 #54 Verdim Çınar ÇİFTÇİ dedi: Erişim isteği yolladım. Genişletmek için tıkla...
Çınar ÇİFTÇİ Hectopat Katılım 30 Mayıs 2023 Mesajlar 2.220 Çözümler 22 3 Şubat 2024 #55 BerkaybdkHD dedi: Verdim Genişletmek için tıkla... Flash Disk'te sorun olabilir mi? ISO yazdırmaya geçememiş.
BerkaybdkHD dedi: Verdim Genişletmek için tıkla... Flash Disk'te sorun olabilir mi? ISO yazdırmaya geçememiş.
BerkaybdkHD Centipat Katılım 2 Şubat 2024 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2024 #56 Çınar ÇİFTÇİ dedi: Flash Disk'te sorun olabilir mi? ISO yazdırmaya geçememiş. Genişletmek için tıkla... Dün yazdırıyordu PC başından kalktım ekran koruyucuya geçmiş açtım başarısız olmuş
Çınar ÇİFTÇİ dedi: Flash Disk'te sorun olabilir mi? ISO yazdırmaya geçememiş. Genişletmek için tıkla... Dün yazdırıyordu PC başından kalktım ekran koruyucuya geçmiş açtım başarısız olmuş
Çınar ÇİFTÇİ Hectopat Katılım 30 Mayıs 2023 Mesajlar 2.220 Çözümler 22 3 Şubat 2024 #57 Fat32 olarak dener misiniz? Eski ISO'lar da o oluyordu galiba.
BerkaybdkHD Centipat Katılım 2 Şubat 2024 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2024 #58 Çınar ÇİFTÇİ dedi: FAT32 olarak dener misiniz? Eski ISO'lar da o oluyordu galiba. Genişletmek için tıkla... ISO'yu yüklediğimde FAT32 seçeneği kalkıyor
Çınar ÇİFTÇİ dedi: FAT32 olarak dener misiniz? Eski ISO'lar da o oluyordu galiba. Genişletmek için tıkla... ISO'yu yüklediğimde FAT32 seçeneği kalkıyor
Çınar ÇİFTÇİ Hectopat Katılım 30 Mayıs 2023 Mesajlar 2.220 Çözümler 22 3 Şubat 2024 #59 BerkaybdkHD dedi: ISO'yu yüklediğimde FAT32 seçeneği kalkıyor Genişletmek için tıkla... Kendiniz seçemiyor musunuz?
BerkaybdkHD dedi: ISO'yu yüklediğimde FAT32 seçeneği kalkıyor Genişletmek için tıkla... Kendiniz seçemiyor musunuz?
BerkaybdkHD Centipat Katılım 2 Şubat 2024 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2024 #60 Çınar ÇİFTÇİ dedi: Kendiniz seçemiyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Seçemiyorum Çınar ÇİFTÇİ dedi: Kendiniz seçemiyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Flash disk Rufus'ta falan görünüyor ama disklerin arasında görünmüyor
Çınar ÇİFTÇİ dedi: Kendiniz seçemiyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Seçemiyorum Çınar ÇİFTÇİ dedi: Kendiniz seçemiyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Flash disk Rufus'ta falan görünüyor ama disklerin arasında görünmüyor