ReviOS nasıl kurulur?

raxed

Centipat
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Windows 10'dan ReviOS'a geçmek istiyorum. Şu 2 videoyu gördüm 2. Rufus ile olan kurulum daha kolayıma geldi. 2 video arasında bir fark var mı?

@Oreki farklı bir konunun altında ReviOS kullandığınızı gördüm. Win 10'dan ReviOS'a geçmeyi düşünüyorum. Üstteki videolardan hangisi ile kurmalıyım? Bir de istediğimiz dosyayı saklayabiliyor muyuz?

Son düzenleme:
Ben sıfır kurulumla geçtim hep. Bildiğimiz format atarak yani. Aynısını öneririm verilerinizi yedekledikten sonra. Bildiğiniz nasıl format atıyorsanız aynı şekilde.
1. video 26dk 2. ise 6 dk birinde ayrıntılı ve rüfus olmadan yapıyor. 2. olan video da ise direkt rüfus ile yapıyor. Sanırım siz de 2. video gibi rüfus ile yaptınız. 2 video arasında bi fark var mı diye merak etmiştim.

1. video 26dk 2. ise 6 dk birinde ayrıntılı ve rüfus olmadan yapıyor. 2. olan video da ise direkt rüfus ile yapıyor. Sanırım siz de 2. video gibi rüfus ile yaptınız. 2 video arasında bi fark var mı diye merak etmiştim.

İlk videoya bakmadım ama ikinci video varken gerek yok zaten. Direkt Revios update şeklinde yapıyorsa bilmiyorum, hiç kurmadım o şekilde.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı