ReviOS Ventoy Windows kurulumunda hata veriyor

DOGSHIVERING

Hectopat
Arkadaşlar bilgisayarım ReviOS ile kullanacağım, kılavuzu takip ediyorum bana Ventoy ile USB belleğimi biçimlendirmemi sonra ReviOS'un Config'ini atıp ISO'yu bırakın diyor.

Ventoy [F]: (USB]

├───Ventoy
│ │───Ventoy. JSON.
│ └───Revi
│ └───autounattend.xml
├───Revisetup
│ └───Setup. CMD.
└───Winıso
└───.Gitkeep
└───(Windows 10 ISO)

USB belleğim bu şekilde gözüküyor.
Boot menüsünden USB belleği seçip devam ettiğimde ise "verifying shim sbat data failed" hatası verip sistemi kapatıyor.
Nasıl kuruluma devam edebilirim?

Hocam playbook ile kurulan bir sistemin ISO'suna güvenmeyin. Ventoy konusuna gelirsek bazı BIOS'larda düzgün çalışmıyor, orijinal Windows'u USB'nize yazdırıp öyle kurulumu gerçekleştirin.

Aynen üstteki nazuna nanakusa hocam bana revios kurdurmamı sağladı playbook ile oluyo eski sürüm yapmaya çalışmıssınız.

Hocam playbook ile kurulan bir sistemin ISO'suna güvenmeyin. Ventoy konusuna gelirsek bazı BIOS'larda düzgün çalışmıyor, orijinal Windows'u USB'nize yazdırıp öyle kurulumu gerçekleştirin.
Merhaba hocam.

Playbook'lar açık kaynak olduğu için güvenli değil mi? Zaten normal ISO formatından buna geçmelerinin sebebi bu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı