P Phant0mm Centipat Katılım 4 Ocak 2024 Mesajlar 27 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2024 #1 Laptop kullanıyorum ve bugün revi OS indirdim fakat Wi-Fi çalışmıyor ne yapmam lazım?
Çözüm P P Phant0mm 11 Ağustos 2024 Buyrun Lynch0 dedi: Görev Yöneticisi'ni açıp ekran görüntüsü atar mısınız? Genişletmek için tıkla... ......... Dostum gerek kalmadı telefondan sürücüleri attım ve kurdum ama yardım çaban için sağ ol.
Buyrun Lynch0 dedi: Görev Yöneticisi'ni açıp ekran görüntüsü atar mısınız? Genişletmek için tıkla... ......... Dostum gerek kalmadı telefondan sürücüleri attım ve kurdum ama yardım çaban için sağ ol.
Lynch0 Hectopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 960 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2024 #2 Görev Yöneticisi'ni açıp ekran görüntüsü atar mısınız? Artı 0 Eksi
6 651016 Decapat Katılım 15 Nisan 2023 Mesajlar 915 Çözümler 3 11 Ağustos 2024 #3 Phant0mm dedi: Laptop kullanıyorum ve bugün revi OS indirdim fakat Wi-Fi çalışmıyor ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Hizmetlerden bir şeyi açmak gerekiyordu ancak hatırlayamadım özür dilerim. Artı 0 Eksi
Phant0mm dedi: Laptop kullanıyorum ve bugün revi OS indirdim fakat Wi-Fi çalışmıyor ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Hizmetlerden bir şeyi açmak gerekiyordu ancak hatırlayamadım özür dilerim.
KS KS P Phant0mm Centipat Katılım 4 Ocak 2024 Mesajlar 27 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2024 #4 Buyrun Lynch0 dedi: Görev Yöneticisi'ni açıp ekran görüntüsü atar mısınız? Genişletmek için tıkla... ......... Dostum gerek kalmadı telefondan sürücüleri attım ve kurdum ama yardım çaban için sağ ol. Dosya Ekleri IMG_20240811_212817.jpg 123,9 KB · Görüntüleme: 27 Son düzenleme: 11 Ağustos 2024 Artı 0 Eksi Çözüm
Buyrun Lynch0 dedi: Görev Yöneticisi'ni açıp ekran görüntüsü atar mısınız? Genişletmek için tıkla... ......... Dostum gerek kalmadı telefondan sürücüleri attım ve kurdum ama yardım çaban için sağ ol.
Lynch0 Hectopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 960 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2024 #5 Phant0mm dedi: Buyurun. Dostum gerek kalmadı telefondan sürücüleri attım ve kurdum ama yardım çaban için sağ ol. Genişletmek için tıkla... Aygıt Yöneticisi derken Görev Yöneticisi demişim hocam kusura bakmayın çözdüyseniz ne güzel. Artı 0 Eksi
Phant0mm dedi: Buyurun. Dostum gerek kalmadı telefondan sürücüleri attım ve kurdum ama yardım çaban için sağ ol. Genişletmek için tıkla... Aygıt Yöneticisi derken Görev Yöneticisi demişim hocam kusura bakmayın çözdüyseniz ne güzel.