marcel'o Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Mart 2018 Mesajlar 2.702 Makaleler 1 Çözümler 138 20 Mayıs 2018 #1 Daha önceden bu programı kullandım bir sıkıntısını görmedim. Fakat size de danışmak istedim. Bilgisayara bir zararı var mıdır? Revo Uninstaller Programın amacı; kurduğunuz bir programı kaldırırken, programın kendi kaldırma aracının geride bıraktığı silmediği kalıntıları silmek.
Daha önceden bu programı kullandım bir sıkıntısını görmedim. Fakat size de danışmak istedim. Bilgisayara bir zararı var mıdır? Revo Uninstaller Programın amacı; kurduğunuz bir programı kaldırırken, programın kendi kaldırma aracının geride bıraktığı silmediği kalıntıları silmek.
Bedirhan Özçelik Kilopat Katılım 9 Nisan 2017 Mesajlar 768 Çözümler 8 Yer Würzburg, Deutschland Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2018 #2 Kullanılabilir. Bazı programlar böyle gıcıklık yapıp sadece .exe dosyasını silip geriye çöpünü. Bırakıyor.
Kullanılabilir. Bazı programlar böyle gıcıklık yapıp sadece .exe dosyasını silip geriye çöpünü. Bırakıyor.
M Marigold Ziyaretçi 20 Mayıs 2018 #3 Herhangi bir zararı yoktur. Programların ardında bıraktığı çöpleri temizlediği için kullanılmalı.
marcel'o Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Mart 2018 Mesajlar 2.702 Makaleler 1 Çözümler 138 20 Mayıs 2018 #4 Yanıtlarınız için hepinize teşekkür ederim.