Revolt RSX4 alınır mı?

Xesh

Hectopat
Arkadaşlar merhaba bu motor alınır mı? Kullanan var mı parçada sorun yaşar mıyım?

Arkadaşlar merhaba bu motor alınır mı? Kullanan var mı parçada sorun yaşar mıyım?
Yaşarsın parça sorunuda yaşarsın. Servisdede sıkıntı yaşarsın. Motor konusundada yaşarsın.
Bütçen ne kadar ehliyetin ne ?

Yaşarsın parça sorunuda yaşarsın. Servisdede sıkıntı yaşarsın. Motor konusundada yaşarsın.
Bütçen ne kadar ehliyetin ne?

Halihazırda motorum var ama büyük motora geçmeyi planlıyorum 2 3 ay içerisinde ne olabilir PCX vs çok para ama Max'i istiyorum hocam.

Halihazırda motorum var ama büyük motora geçmeyi planlıyorum 2 3 ay içerisinde ne olabilir PCX vs çok para ama Max'i istiyorum hocam.
Max dan kastınız nedir hocam PCX çok ideal motor sorun da yaşamassın. Bütçenizi söylerseniz ona göre önerim yapalım almayın bu volta vs markaları.

Pcx yerine SYM Jet X 125 ya da ADX 125 oneririm. TCS ve on arka ABS var. ADX modelinin 15 litre falan yakit deposu var fulle Turkiyeyi gez.

Parça konusunda ve servis de sorun yaşamazsın bizzat teminatı benim kaza yaparsan her parçanı ben temin edeceğim motor fiyat performans scooter bilgim çok yok ama parça sıkıntısı yaşamazsın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Parça konusunda ve servis de sorun yaşamazsın bizzat teminatı benim kaza yaparsan her parçanı ben temin edeceğim motor fiyat performans scooter bilgim çok yok ama parça sıkıntısı yaşamazsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…