2 244012 Hectopat Katılım 13 Ocak 2019 Mesajlar 3.677 Makaleler 7 Çözümler 9 12 Kasım 2021 #1 reWASD diye bir program ile kontrolcüyü taklit ederek klavye ve fare ile kontrolcü isteyen oyunlar oynanabiliyor. PS Now oyunları için kurdum ama oyunda fare ile döndüremiyorum. Ne yapmam lazım?
reWASD diye bir program ile kontrolcüyü taklit ederek klavye ve fare ile kontrolcü isteyen oyunlar oynanabiliyor. PS Now oyunları için kurdum ama oyunda fare ile döndüremiyorum. Ne yapmam lazım?
Kuzeykkk Decapat Katılım 5 Aralık 2022 Mesajlar 77 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2022 #2 O normal mouse gidiyor touch pad kullanman lazım o işlemleri yaparken. Eğer xCloud için oyun oynuyorsan Keyboard & mouse support for Xbox xCloud Control any game on xCloud with a keyboard and mouse. Download the free browser extension! davididol.com Bu Chrome eklentisini kullanabilirsiniz. Artı 0 Eksi
O normal mouse gidiyor touch pad kullanman lazım o işlemleri yaparken. Eğer xCloud için oyun oynuyorsan Keyboard & mouse support for Xbox xCloud Control any game on xCloud with a keyboard and mouse. Download the free browser extension! davididol.com Bu Chrome eklentisini kullanabilirsiniz.