Tadicc Centipat Katılım 14 Ağustos 2024 Mesajlar 205 Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 13400F 4060 Ti 8 GB 32 GB Ram Crucial p3 1 TB Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2024 #1 Merhaba Amazon'da reyontek satıcısından telefon alacağım. Satıcı güvenilir midir?
kerem325 Hectopat Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 1.305 Çözümler 7 16 Kasım 2024 #2 trendyolda birçok kez oradan tıraş bıçağı falan almıştım. Telefon satıyor mu bilmiyorum ama amazonda satiyorsa bir sorun olacağını sanmıyorum Düzeltme: benim aldığım reyon kozmetikmiş hocam ama reyontek de güvenilir.
trendyolda birçok kez oradan tıraş bıçağı falan almıştım. Telefon satıyor mu bilmiyorum ama amazonda satiyorsa bir sorun olacağını sanmıyorum Düzeltme: benim aldığım reyon kozmetikmiş hocam ama reyontek de güvenilir.
cobanspor Hectopat Katılım 16 Mayıs 2022 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilişim Teknolojileri/Yazılım Geliştirme 16 Kasım 2024 #3 Hocam satıcıyı internette arattığımda bazı kullanıcılar şikayetçi özellikle telefon konusunda Özilke Bilişim - Reyontek Telefon Şikayetleri - Şikayetvar Özilke Bilişim - Reyontek Telefon şikayetleri için tıklayın! Özilke Bilişim - Reyontek yorumları ve Özilke Bilişim - Reyontek Telefon şikayetleri sikaye... www.sikayetvar.com
Hocam satıcıyı internette arattığımda bazı kullanıcılar şikayetçi özellikle telefon konusunda Özilke Bilişim - Reyontek Telefon Şikayetleri - Şikayetvar Özilke Bilişim - Reyontek Telefon şikayetleri için tıklayın! Özilke Bilişim - Reyontek yorumları ve Özilke Bilişim - Reyontek Telefon şikayetleri sikaye... www.sikayetvar.com