Rezil devlet hastanesi ve rezil doktorlar

520258

Hectopat
Az önce sonuç almak için hastaneye geldik. Arkadaş, doktor yok. Dün söylemiş zaten öğleden sonra olamayacağını. Başka doktora ver diyoruz vermiyorlar, bir tane doktorda bomboş oturup hasta almıyor! Böyle bir hakları var mı bunların? Olmayan doktorunda süt izni var ona bir şey demiyoruz ama diğer boş oturup hasta almayan doktorun işi ne?

Düşünme atan arkadaşlar sorularınızı sorun cevaplayayım.

Son düzenleme:
Az önce sonuç almak için hastaneye geldik. Arkadaş, doktor yok. Dün söylemiş zaten öğleden sonra olamayacağını. Başka doktora ver diyoruz vermiyorlar, bir tane doktorda bomboş oturup hasta almıyor! Böyle bir hakları var mı bunların? Olmayan doktorunda süt izni var ona bir şey demiyoruz ama diğer boş oturup hasta almayan doktorun işi ne?

Şikayet edin ben olsam cinslik olsun diye gene de şikayet ederdim🤣😁

Doktorun boş oturup hasta almadığına eminseniz şikayet edebilirsiniz.

Şikayet edin ben olsam cinslik olsun diye gene de şikayet ederdim🤣😁

Şikayet etsek ne olacak bir şey olmuyor. Bir de hastane içindeki hasta haklarına şikayet edin diyorlar. Hastanenin adı kötüye çıkmasın diye işlem yapmazlar.

Doktorun boş oturup hasta almadığına eminseniz şikayet edebilirsiniz.

Kendisi söyledi. Girdik odasına sonuç almak için gelebilir miyiz dedik. Ben saatimi doldurmak için oturuyorum hasta almıyorum dedi.

Şikayet etsek ne olacak bir şey olmuyor. Bir de hastane içindeki hasta haklarına şikayet edin diyorlar. Hastanenin adı kötüye çıkmasın diye işlem yapmazlar.

Kendisi söyledi. Girdik odasına sonuç almak için gelebilir miyiz dedik. Ben saatimi doldurmak için oturuyorum hasta almıyorum dedi.

CİMER'e şikayet edin.

Devlet hastanesinde sanki süper hizmet veriyorlarmış da bir siz mağdur olmuşsunuz gibi gelip konu açmanız "düşündürücü" biliyoruz zaten hizmetin kötü olduğunu. Bunları yaşamamak için gidebildiğim zaman hep özele gidiyorum. Size geçmiş olsun ne için gittiyseniz acil şifalar diliyorum.

Devlet hastanesinde sanki süper hizmet veriyorlarmış da bir siz mağdur olmuşsunuz gibi gelip konu açmanız "düşündürücü" biliyoruz zaten hizmetin kötü olduğunu. Bunları yaşamamak için gidebildiğim zaman hep özele gidiyorum. Size geçmiş olsun ne için gittiyseniz acil şifalar diliyorum.

Yine de saatimi doldurmak için buradayım hasta almamak nedir yani?

Herkes bıkmış durumda. Bence doktorları da anlamak gerekiyor. İstedikleri şartlarda çalışamıyorlar. Birkaç gün önce randevu için gitmiştim, önüne gelen bir şey soracağım diye içeri dalıyor. Adam randevu almıyor bir şey soracağım diye muayne olmaya çalışıyor. Düzgün ekipman vermiyorlar. Bir rapor için 10 dakika sistemi beklememiz gerekti. Ben hasta olarak bile tepem attı. Onlar ne yapsın.

Bazı yerlerde sabahtan gittiğinde sıra veriyorlar.
Normalde randevu ile gitmen lazım zaten acil bir durumun olursa acilden girer ilgili polikinliğe sevkin yapılır.
Boş dediğin doktorun alanı senin rahatsızlığınlamı ilgili ?
Görevi farklı olabilir örneğin bazı yerlerde 3-4 tane dahili polikinliği varsa bir veya iki tanesi direkt hastaya bakmıyor ameliyat işleri ile ilgileniyor yani adamın sorumluluğunda değilsindir bakmaz gibi.
durumu yapacağı iş için uygunda olmayabilir örneğin safra kesemdeki taş için ilçe hastanesine gitmiştim ama ameliyat yapacak kimse yok çünkü doktorun ellerinde rahatsızlık varmış bu yüzden ameliyat, dikiş vb. şeyleri yapması yasaklanmış sadece sevk ediyordu bende baya rezillik çektim ameliyata giderken ve ameliyat sonrasında ama bu doktorun suçu değil.

Herkes bıkmış durumda. Bence doktorları da anlamak gerekiyor. İstedikleri şartlarda çalışamıyorlar. Birkaç gün önce randevu için gitmiştim, önüne gelen bir şey soracağım diye içeri dalıyor. Adam randevu almıyor bir şey soracağım diye muayne olmaya çalışıyor. Düzgün ekipman vermiyorlar. Bir rapor için 10 dakika sistemi beklememiz gerekti. Ben hasta olarak bile tepem attı. Onlar ne yapsın.

Arkadaş adam boş yani hastası yok bir şeyi yok sonuca bakıp ilaç yazacak yani. Tamam biz hastası değiliz hasta alsın o zaman.

Bazı yerlerde sabahtan gittiğinde sıra veriyorlar.
Normalde randevu ile gitmen lazım zaten acil bir durumun olursa acilden girer ilgili polikinliğe sevkin yapılır.
Boş dediğin doktorun alanı senin rahatsızlığınlamı ilgili?

Evet aynı alan. Doktor kendisi dedi saatimi doldurmak için buradayım diye.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı