Rezilliğin Diğer Adı TTNET

Son zamanlarda AKK aşımı sonrası kotasının 1 mpbs'ye düşeceği söylentileri var.

Son zamanlarda AKK aşımı sonrası kotasının 1 mpbs'ye düşeceği söylentileri var.
Sanırım düşüyor da aradım 3 gün önce TTNET beyefendiyi bir bayan bana diyor hızınız 1 Mbit e düşmüştür. Bir an şok yaşadım 2 gün sonra internetim sürekli kopmaya başladı şuanda da kopuyor zar zor bağlanıyorum. Dün aradım yine servis istedim güya pazartesi saat 4'te gelicekler. 2 Ay önce de aynı sorun vardı çağırmıştım ama kimse gelmemişti!

En son iç hatlarda sorun var deyip arıza kaydını sonlandırmışlardı. Hatta bugün TTNET aboneliğimi iptal ettirecektim fakat zorla rica ile bir servis elemanını getirdim. Kutuyu inceleyip kısa süreli internet getirdi. Sonra tekrar gitti. Akşamdan beri internet neredeyse kesilmeden kaldı. Hız çok düşük olsa da umarım böyle devam eder. Evimden (Technopat) uzak kalmak artık istemiyorum.

Eğer SüperOnline alma şansınız var ise hiç durmayın. Aynı sıkıntılar bende de bazı zamanlar oluyor. SüperOnline bekliyorum.

Türk Telekom grubundan uzak durmak. Operatöründen ayrı çekiyoruz, internetinden ayrı.

TTnet'i 2007-2008 civarından beri kullanıyorum. İlk aldığımız internet 1 mbit hızdaydı. Şimdi aldığımız 16 mbit. Aldığımdan beri her türlü sorun bitmedi. Normalde değiştirmek istiyorum ama her seferinde 2'şer yıl taahhüt ala ala kurtulamadım.

Her aradığınızda temsilciyle görüşmek için minimum 20 rakam tuşlamalısınız hizmet numarasını yada telefon numarasını yazdıktan sonra müşteri hizmetlerinin aynı soruları sorması hat kimin üstüne gibi... Akk dolduğunda hiçbirşey yapmamaları (sistem kendini kilitliyomuş akk dolunca ) ve hoş geçmeyen konuşmalardan sonra temsilciye puan verme menüsü için tekrar aranmamak ( normalde temsilciyle görüşmeden önce puanlama yapılsın mı diyor.) İnternet hızı için arandığında belli bir süre nerdeyse sahip olmanız gereken hıza kadar hızınız artıyor sonrasında yaklaşık 2 hafta tekrar düşmeye başlıyor ve sizin tekrar aramanız gerekiyor ve tekrar artıyor...

Bu Türk Telekom'un bizimle derdi nedir Allah aşkına. Adam gibi internet verseniz ne olacak? 8 mbit internet tarifem var 2 mbit veriyorlar. Nerede bu 6 mbit? Ne yapıyorlar artık çalıyorlar bildiğiniz interneti. Kore'de internet 10 Lira ve 150 mbit. Burada 2 mbit 50 TL. Güya "Fiber Gücüyle Herkes Fiberliyor". Yerim sizin fiberinizi ADSL hatları bile bozuk burada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…