rFactor vs. 1 senelik iRacing

Pwsont

Decapat
Daha fazla  
Geçen 2 hafta önce arkadaştan G29 aldım indirimdeyken. Sizce oynamak için rFactor mı alayım yoksa 1 senelik iRacing mi alayım? Hangisini önerirsiniz? Bilgim yok ama bu ara F1, Le Mans gibi yarışlara merakım olduğundan almak istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum, iRacing ile başlamak adeta intihar gibi olur; çünkü oldukça karmaşık bir oyun. Eğer online oynayacaksan, F1 oyunları ya da Forza Motorsport daha basit ve uygun seçenekler. Ama 'Ben rFactor tarzı, toplu şekilde bir oyun istiyorum' dersen, Automobilista 2'yi öneririm. Hem kullanımı daha basit hem de yapay zeka açısından diğerlerinden katbekat üstün. Üstelik oldukça keyifli yarış deneyimleri sunuyor.

iRacing fazla maliyetli bir oyun sadece yıllık abonelik alınca iş bitmiyor pistler araçlar hepsi paralı tabii ki ücretsiz araçlar ve pistler var ama ilerlemek istiyorsanız satın almanız gerekiyor ama bana göre en iyi yarış simülasyonudur iRacing.

Dostum, iRacing ile başlamak adeta intihar gibi olur; çünkü oldukça karmaşık bir oyun. Eğer Online oynayacaksan, F1 oyunları ya da Forza Motorsport daha basit ve uygun seçenekler. Ama 'ben rfactor tarzı, toplu şekilde bir oyun istiyorum' dersen, automobilista 2'yi öneririm. Hem kullanımı daha basit hem de yapay zeka açısından diğerlerinden katbekat üstün. Üstelik oldukça keyifli yarış deneyimleri sunuyor.

Hocam güzel diyosunuzda 20 dolar verebilecek olsam le mans alırdım rfactor 5 dolara kadar düşmüş bakiyemde de 5 falan var onu aliyim diyorum pişman olur muyum?

Hocam güzel diyosunuzda 20 dolar verebilecek olsam le mans alırdım rfactor 5 dolara kadar düşmüş bakiyemde de 5 falan var onu aliyim diyorum pişman olur muyum?
Eğer 'Ben tek başıma oynarım' diyorsan, rFactor 2'yi alman daha iyi olur. Atölyede tonlarca araç ve pist mevcut. Ama 'Ben çevrimiçi oynarım' diyorsan, rFactor 2 bu konuda çok zayıf kalıyor; ayrıca çevrimiçi oynamak için iki oyunda da DLC araçlarını,pistleri satın alman gerekiyor. Bu yüzden çevrimiçi taraf için iRacing daha iyi bir seçenek. Ayrıca Steam'de şu an ACC indirimde, ona da göz atmanı öneririm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı