Emrecngz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Aralık 2019 Mesajlar 7.044 Çözümler 47 Yer Mersin 23 Nisan 2023 #1 Site girişindeki RFID okuyucuya eski Kentkart'ımı kaydedebilir miyim? Kapıcı kartları çok pahalıya satıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Nisan 2023
Site girişindeki RFID okuyucuya eski Kentkart'ımı kaydedebilir miyim? Kapıcı kartları çok pahalıya satıyor.
driivN Femtopat Katılım 15 Nisan 2023 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2023 #2 kart almanız daha uygun olacaktır çünkü rfid kopyalama makineleri 150 tl'den fazla 125 kHz RFID Kart Kopyalayıcı Satın Al | Robotistan
kart almanız daha uygun olacaktır çünkü rfid kopyalama makineleri 150 tl'den fazla 125 kHz RFID Kart Kopyalayıcı Satın Al | Robotistan
Emrecngz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Aralık 2019 Mesajlar 7.044 Çözümler 47 Yer Mersin 23 Nisan 2023 #3 driivN dedi: Kart almanız daha uygun olacaktır çünkü RFID kopyalama makineleri 150 TL'den fazla 125 kHz RFID Kart Kopyalayıcı Satın Al | Robotistan Genişletmek için tıkla... Kapıcı zaten elimdeki plastik anahtarlıkları kaydedecek. Bunları fiziksel olarak satarken para alıyor kaydederken değil. Şunu sormak istiyorum yani, kentkart bunlarla aynı teknolojiyi kullanıyor değil mi? Okuyucuya bunu da kaydetmek mümkün mü?
driivN dedi: Kart almanız daha uygun olacaktır çünkü RFID kopyalama makineleri 150 TL'den fazla 125 kHz RFID Kart Kopyalayıcı Satın Al | Robotistan Genişletmek için tıkla... Kapıcı zaten elimdeki plastik anahtarlıkları kaydedecek. Bunları fiziksel olarak satarken para alıyor kaydederken değil. Şunu sormak istiyorum yani, kentkart bunlarla aynı teknolojiyi kullanıyor değil mi? Okuyucuya bunu da kaydetmek mümkün mü?
L Linuxginar Terapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2017 Mesajlar 7.554 Makaleler 6 Çözümler 137 Yer Izmir 23 Nisan 2023 #4 Emrecngz dedi: Kapıcı zaten elimdeki plastik anahtarlıkları kaydedecek. Bunları fiziksel olarak satarken para alıyor kaydederken değil. Şunu sormak istiyorum yani, kentkart bunlarla aynı teknolojiyi kullanıyor değil mi? Okuyucuya bunu da kaydetmek mümkün mü? Genişletmek için tıkla... Evet, ikisi de RFID kullanıyor. Ekletebilirsin. Donanım kısıtlaması yoktur muhtemelen.
Emrecngz dedi: Kapıcı zaten elimdeki plastik anahtarlıkları kaydedecek. Bunları fiziksel olarak satarken para alıyor kaydederken değil. Şunu sormak istiyorum yani, kentkart bunlarla aynı teknolojiyi kullanıyor değil mi? Okuyucuya bunu da kaydetmek mümkün mü? Genişletmek için tıkla... Evet, ikisi de RFID kullanıyor. Ekletebilirsin. Donanım kısıtlaması yoktur muhtemelen.
Emrecngz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Aralık 2019 Mesajlar 7.044 Çözümler 47 Yer Mersin 24 Nisan 2023 #5 Teşekkür ederim.