Bıraktığım linke tıkla ve ordan, adaptör, 44 tuş kumanda ve slikonluyu tercih et. Sonrada satın al, ben bu şekilde aldım prize bağlı ısınmıyor adaptör sayesinde ve kasa kapalıyken kullanabiliyorum. Yapıştırırken çift taraflı bant şart çünkü kendi yapışkanı tutmuyor.
Eğer yapabilirim dersen 90 derece köşeler için aynı satıcı aparat satıyor, ledin kesme yerinden kesiyor ve 90 derece döndürüyorsun. Ayrıca led 5 metre ve haliyle gerisi kalıyor. Bu kalan ledleri led uzatma aparatı (konnektör) sayesinde tekrar ucuna ek yapıp devam ettirebilirsin. 90 derece gereklimi? Hayır ben 90 derece açılarda yavaşça bastırıp, yapıştırdım. Şuan o aparat olmadan çalışıyor. Sen daha sağlam olsun garanti olsun dersen alabilirsin. Uzatma aparatı lazım mı? Evet, lazım çünkü geriye benim 3 metreye yakın ledim kaldı bunu da değerlendirebilirim onun sayesinde. Adaptör kasa kapalıyken açmana ve istediğin yerden montaja başlamana yarar. Kablo uzunluğu sayesinde hem de ısınmaz. Slikonlu olması sıvıya dayanaklı olmasına yarar ve korur. 44 tuşlu kumanda ise istediğin modda ve çoklu renk seçeneği ile çalıştırmanı sağlar. Çift taraflı bantla güzelce yapıştırdıktan sonra ledi hemen aç ve bir gün boyuna kapatma biraz ısınıp iyice yapışsın. Böylece çok sağlam oluyor.
Evet ışığı ve hızı ayarlabiliyorsunuz.