UğurDündarın Dövdüğü Adam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Aralık 2015 Mesajlar 4.827 Makaleler 4 Çözümler 23 Yer Mersin 25 Nisan 2022 #1 ARGB kontrol modülünden bahsetmiyorum. RGB destekli anakartta RGB şerit ledi kullanır gibi ARGB ledi de kullanmak mümkün müdür?
ARGB kontrol modülünden bahsetmiyorum. RGB destekli anakartta RGB şerit ledi kullanır gibi ARGB ledi de kullanmak mümkün müdür?
Windows 7 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2017 Mesajlar 5.919 Makaleler 4 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İşletim Sistemi 25 Nisan 2022 #11 Ardino ile halledilebilir belki, en azından harici kontrolcü ile bilgisayar arasında köprü olur. Artı 0 Eksi
KS KS UğurDündarın Dövdüğü Adam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Aralık 2015 Mesajlar 4.827 Makaleler 4 Çözümler 23 Yer Mersin 25 Nisan 2022 #12 Yener K. dedi: Onlar da iş görür hocam. Yazılım ile olmaz. Genişletmek için tıkla... Yapacak bir şey yok yani. Hobi diye de o kadar para bayılamam. Mesela şunu alsam nasıl kullanırım? Kumandası yok sanırım. Dark Mini ARGB Adreslenebilir RGB Kontrolcü (DKCCBR2A) : Amazon.com.tr: Bilgisayar Dark Mini ARGB Adreslenebilir RGB Kontrolcü (DKCCBR2A) : Amazon.com.tr: Bilgisayar www.amazon.com.tr Artı 0 Eksi
Yener K. dedi: Onlar da iş görür hocam. Yazılım ile olmaz. Genişletmek için tıkla... Yapacak bir şey yok yani. Hobi diye de o kadar para bayılamam. Mesela şunu alsam nasıl kullanırım? Kumandası yok sanırım. Dark Mini ARGB Adreslenebilir RGB Kontrolcü (DKCCBR2A) : Amazon.com.tr: Bilgisayar Dark Mini ARGB Adreslenebilir RGB Kontrolcü (DKCCBR2A) : Amazon.com.tr: Bilgisayar www.amazon.com.tr
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2022 #13 UğurDündarın Dövdüğü Adam dedi: Yapacak bir şey yok yani. Hobi diye de o kadar para bayılamam. Mesela şunu alsam nasıl kullanırım? Kumandası yok sanırım. Dark Mini ARGB Adreslenebilir RGB Kontrolcü (DKCCBR2A) : Amazon.com.tr: Bilgisayar Dark Mini ARGB Adreslenebilir RGB Kontrolcü (DKCCBR2A) : Amazon.com.tr: Bilgisayar www.amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Evet hocam. Kumanda yok fakat reset tuşu için çıkışı var. Bunu da kullanabilirsiniz. Artı 0 Eksi
UğurDündarın Dövdüğü Adam dedi: Yapacak bir şey yok yani. Hobi diye de o kadar para bayılamam. Mesela şunu alsam nasıl kullanırım? Kumandası yok sanırım. Dark Mini ARGB Adreslenebilir RGB Kontrolcü (DKCCBR2A) : Amazon.com.tr: Bilgisayar Dark Mini ARGB Adreslenebilir RGB Kontrolcü (DKCCBR2A) : Amazon.com.tr: Bilgisayar www.amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Evet hocam. Kumanda yok fakat reset tuşu için çıkışı var. Bunu da kullanabilirsiniz.
KS KS UğurDündarın Dövdüğü Adam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Aralık 2015 Mesajlar 4.827 Makaleler 4 Çözümler 23 Yer Mersin 25 Nisan 2022 #14 Yener K. dedi: Evet hocam. Kumanda yok fakat reset tuşu için çıkışı var. Bunu da kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Yani sistemi açınca tek bir animasyon mu çalışır anlamadım. İçinde tanımlı geçişler yok mudur bunun? Artı 0 Eksi
Yener K. dedi: Evet hocam. Kumanda yok fakat reset tuşu için çıkışı var. Bunu da kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Yani sistemi açınca tek bir animasyon mu çalışır anlamadım. İçinde tanımlı geçişler yok mudur bunun?
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2022 #15 Bu biraz daha basit gibi duruyor. Son ayarlı olan gelir diye düşünüyorum. Elbette kullananlar daha iyi bilir. Artı 0 Eksi
Bu biraz daha basit gibi duruyor. Son ayarlı olan gelir diye düşünüyorum. Elbette kullananlar daha iyi bilir.