F farEX Hectopat Katılım 19 Kasım 2021 Mesajlar 258 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2023 #1 RGB şerit LED kullanıyorum ama kablolar falan çok kalabalık yapıyor ve hoş bir görüntü olmuyor. Farklı bir önerisi olan var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Haziran 2023
RGB şerit LED kullanıyorum ama kablolar falan çok kalabalık yapıyor ve hoş bir görüntü olmuyor. Farklı bir önerisi olan var mı?
6 613366 Hectopat Katılım 3 Ocak 2023 Mesajlar 3.744 Makaleler 23 Çözümler 77 4 Haziran 2023 #2 farEX dedi: RGB şerit LED kullanıyorum ama kablolar falan çok kalabalık yapıyor ve hoş bir görüntü olmuyor. Farklı bir önerisi olan var mı? Genişletmek için tıkla... Kabloları kelepçe ile bağlayıp düzenli hale getirebilirsin. Çözdünmü? Son düzenleme: 6 Haziran 2023
farEX dedi: RGB şerit LED kullanıyorum ama kablolar falan çok kalabalık yapıyor ve hoş bir görüntü olmuyor. Farklı bir önerisi olan var mı? Genişletmek için tıkla... Kabloları kelepçe ile bağlayıp düzenli hale getirebilirsin. Çözdünmü?
F farEX Hectopat Katılım 19 Kasım 2021 Mesajlar 258 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2023 #3 613366 dedi: Kabloları kelepçe ile bağlayıp düzenli hale getirebilirsin. Çözdünmü? Genişletmek için tıkla... Hayir daha denemedim biraz yoğunum
613366 dedi: Kabloları kelepçe ile bağlayıp düzenli hale getirebilirsin. Çözdünmü? Genişletmek için tıkla... Hayir daha denemedim biraz yoğunum