Mert331 Decapat Katılım 19 Ağustos 2021 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2021 #1 Çok fazla ses yapmayan Switch'i olan RGB aydınlatmalı 40 milyon ya da daha fazla tıklama ömrüne sahip olan mekanik klavye önerir misiniz?
Çok fazla ses yapmayan Switch'i olan RGB aydınlatmalı 40 milyon ya da daha fazla tıklama ömrüne sahip olan mekanik klavye önerir misiniz?
Liberte Sergen Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 9.085 Makaleler 16 Çözümler 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Ağustos 2021 #2 K3 Pro.
Özgür Özpolat Megapat Katılım 1 Aralık 2015 Mesajlar 171 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2021 #3 Razer BlackWidow V3 - Green Switch yeni aldım yeşil switch kullanıyor. Tıklamalar maviye göre az da olsa sessiz ve çok yumuşak öneririm.
Razer BlackWidow V3 - Green Switch yeni aldım yeşil switch kullanıyor. Tıklamalar maviye göre az da olsa sessiz ve çok yumuşak öneririm.
Liberte Sergen Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 9.085 Makaleler 16 Çözümler 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Ağustos 2021 #4 Özgür Özpolat dedi: Razer BlackWidow V3 - Green Switch yeni aldım yeşil Switch kullanıyor. Tıklamalar maviye göre az da olsa sessiz ve çok yumuşak öneririm. Genişletmek için tıkla... Arkadaş 500 TL demiş siz 900'lük öneriyorsunuz hocam.
Özgür Özpolat dedi: Razer BlackWidow V3 - Green Switch yeni aldım yeşil Switch kullanıyor. Tıklamalar maviye göre az da olsa sessiz ve çok yumuşak öneririm. Genişletmek için tıkla... Arkadaş 500 TL demiş siz 900'lük öneriyorsunuz hocam.
Özgür Özpolat Megapat Katılım 1 Aralık 2015 Mesajlar 171 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2021 #5 Liberte Sergen dedi: Arkadaş 500 TL demiş siz 900'lük öneriyorsunuz hocam. Genişletmek için tıkla... Çok özür dilerim. Üstteki bütçe yazısını görmemiştim.
Liberte Sergen dedi: Arkadaş 500 TL demiş siz 900'lük öneriyorsunuz hocam. Genişletmek için tıkla... Çok özür dilerim. Üstteki bütçe yazısını görmemiştim.
Liberte Sergen Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 9.085 Makaleler 16 Çözümler 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Ağustos 2021 #6 Özgür Özpolat dedi: Çok özür dilerim. Üstteki bütçe yazısını görmemiştim. Genişletmek için tıkla... Problem yok hocam söyleyeyim dedim.
Özgür Özpolat dedi: Çok özür dilerim. Üstteki bütçe yazısını görmemiştim. Genişletmek için tıkla... Problem yok hocam söyleyeyim dedim.
Beyaz atlı playboy Centipat Katılım 3 Haziran 2021 Mesajlar 937 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2021 #7 Çok fazla ses istemiyorsanız red switch tercih edin hocam, bende blue switch vardı bir süre sonra o ses rahatsız ediyor.
Çok fazla ses istemiyorsanız red switch tercih edin hocam, bende blue switch vardı bir süre sonra o ses rahatsız ediyor.
Futuropat Hectopat Katılım 16 Ağustos 2021 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2021 #8 Ses çıkarsın istemiyorsanız sakın ucuz diye İnca'yı tercih etmeyin! Ucuza RBG şart değilse , Rampage'in klavye modellerinden alın. (Makul Fiyata da Rampage Klavye Vardır!)
Ses çıkarsın istemiyorsanız sakın ucuz diye İnca'yı tercih etmeyin! Ucuza RBG şart değilse , Rampage'in klavye modellerinden alın. (Makul Fiyata da Rampage Klavye Vardır!)
Liberte Sergen Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 9.085 Makaleler 16 Çözümler 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Ağustos 2021 #9 Futuropat dedi: Ses çıkarsın istemiyorsanız sakın ucuz diye İnca'yı Tercih etmeyin! Ucuza RBG şart değilse, Rampage'in klavye modellerinden alın. (Makul Fiyata da Rampage Klavye Vardır!) Genişletmek için tıkla... İnan incayla Rampage arasında fark yok ikisi de teneke. Şu çöp marka önerenlerden bıktım. @Aorus
Futuropat dedi: Ses çıkarsın istemiyorsanız sakın ucuz diye İnca'yı Tercih etmeyin! Ucuza RBG şart değilse, Rampage'in klavye modellerinden alın. (Makul Fiyata da Rampage Klavye Vardır!) Genişletmek için tıkla... İnan incayla Rampage arasında fark yok ikisi de teneke. Şu çöp marka önerenlerden bıktım. @Aorus
Aorus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Temmuz 2019 Mesajlar 2.536 Makaleler 2 Çözümler 5 19 Ağustos 2021 #10 Futuropat dedi: Ses çıkarsın istemiyorsanız sakın ucuz diye İnca'yı tercih etmeyin! Ucuza RBG şart değilse , Rampage'in klavye modellerinden alın. (Makul Fiyata da Rampage Klavye Vardır!) Genişletmek için tıkla... Rampage ne hocam ya? Ha inca, ha Rampage. İkiside çöp marka. Bir fark yok.
Futuropat dedi: Ses çıkarsın istemiyorsanız sakın ucuz diye İnca'yı tercih etmeyin! Ucuza RBG şart değilse , Rampage'in klavye modellerinden alın. (Makul Fiyata da Rampage Klavye Vardır!) Genişletmek için tıkla... Rampage ne hocam ya? Ha inca, ha Rampage. İkiside çöp marka. Bir fark yok.