Mondy crush Centipat Katılım 19 Kasım 2022 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2023 #1 Merhaba, aşağıda görselini paylaştım, hangi kablo ile güç bağlantısını yapmam gerekiyor? Dosya Ekleri 20230217_145948.jpg 138,9 KB · Görüntüleme: 51 Son düzenleyen: Moderatör: 17 Şubat 2023
S selamdayi Hectopat Katılım 13 Mayıs 2021 Mesajlar 2.758 Çözümler 19 Yer İstanbul 17 Şubat 2023 #2 Mondy crush dedi: Merhaba, aşağıda görselini paylaştım, hangi kablo ile güç bağlantısını yapmam gerekiyor? Genişletmek için tıkla... SATA kablosu ile güç vermen gerek.
Mondy crush dedi: Merhaba, aşağıda görselini paylaştım, hangi kablo ile güç bağlantısını yapmam gerekiyor? Genişletmek için tıkla... SATA kablosu ile güç vermen gerek.
Mondy crush Centipat Katılım 19 Kasım 2022 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2023 #3 selamdayi dedi: SATA kablosu ile güç vermen gerek. Genişletmek için tıkla... Örnek atabilir misin ?
S selamdayi Hectopat Katılım 13 Mayıs 2021 Mesajlar 2.758 Çözümler 19 Yer İstanbul 17 Şubat 2023 #4 Yani büyük olan bir giriş var HDD lerdede bulunur bu o bağlantıdan orayada takman gerek ismini unuttum. Mondy crush dedi: Örnek atabilir misin? Genişletmek için tıkla... Hocam örneğe gerek yok SATA Power kablosunu oraya takman gerek sadece.
Yani büyük olan bir giriş var HDD lerdede bulunur bu o bağlantıdan orayada takman gerek ismini unuttum. Mondy crush dedi: Örnek atabilir misin? Genişletmek için tıkla... Hocam örneğe gerek yok SATA Power kablosunu oraya takman gerek sadece.
Mondy crush Centipat Katılım 19 Kasım 2022 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2023 #5 selamdayi dedi: Yani büyük olan bir giriş var HDD lerdede bulunur bu o bağlantıdan orayada takman gerek ismini unuttum. Hocam örneğe gerek yok SATA Power kablosunu oraya takman gerek sadece. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ederim
selamdayi dedi: Yani büyük olan bir giriş var HDD lerdede bulunur bu o bağlantıdan orayada takman gerek ismini unuttum. Hocam örneğe gerek yok SATA Power kablosunu oraya takman gerek sadece. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ederim
S selamdayi Hectopat Katılım 13 Mayıs 2021 Mesajlar 2.758 Çözümler 19 Yer İstanbul 17 Şubat 2023 #6 Mondy crush dedi: Tamamdır teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Eğer sorun çözüldüyse çözüm işaretlerseniz sevinirim.
Mondy crush dedi: Tamamdır teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Eğer sorun çözüldüyse çözüm işaretlerseniz sevinirim.
Mondy crush Centipat Katılım 19 Kasım 2022 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2023 #7 selamdayi dedi: Eğer sorun çözüldüyse çözüm işaretlerseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Test ettikten sonra işaretleyeceğim. İyi günler.
selamdayi dedi: Eğer sorun çözüldüyse çözüm işaretlerseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Test ettikten sonra işaretleyeceğim. İyi günler.