RGB desteği olmayan anakartta RGB fan rengi değiştirme

Salı günü aldığım kasamda MSI B365 PRO VH bulunuyor. Kasam da Corsair Spec Delta RGB kasası. Anakartımda RGB desteği olmadığı için kasanın ışıkları yanmıyor. Bunu nasıl çözebilirim?

Salı günü aldığım kasamda MSI B365 PRO VH bulunuyor. Kasam da Corsair Spec Delta RGB kasası. Anakartımda RGB desteği olmadığı için kasanın ışıkları yanmıyor. Bunu nasıl çözebilirim?
Aldığın kasada RGB kontrolcü gelmedi mi? Kontrolcü almadan olmaz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı kasayı kullanıyoruz benimde anakartım RGB desteklemiyor. Kasanın içerisinde küçük bir kumanda ( RGB kontrolcü ) var onunla gerekli bağlantıları yapınca kasanın RGB ışıkları yanıyor.

Hazır sistem olarak vatandan aldım. İçinden kontrolcü çıkmadı ciktiysada ben dikkat etmedim. Sabah kontrol edip yazacağım .

Kasanın cam olmayan tarafının civatalarını çevirerek açın orada olması lazım bağlantısı yapılmış ise kumanda da ki tuşlara basarak renk ayarlayabilirsin.

Şimdi kontrol edebildim . Maalesef içinde kontrolcu bulunmuyor . Bana kontrolcü önerebilir misiniz ?
Vatan Bilgisayardan aldığınızı söylediniz. İçinde kontrolcü yoksa götürün söyleyin öyle şey olmaz. Bu kasanın içinde çıkan bir parça ve size bunu eksiksiz teslim etmek zorundalar. Bende Vatan Bilgisayardan almıştım sistem, cam olmayan yani kapalı olan tarafı açtığımda kontrolcü oradaydı çok küçük kumanda şeklinde bir şey. Dediğim gibi yenisini almak yerine götürün onlar uğraşsın.

3 tuşlu kontrolcü bu çıkıyor içinden

Dosya Ekleri

• a61151cc-869d-4e09-9855-d6f6a2ae5dbe.jpg
    50,4 KB · Görüntüleme: 375
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…