SyLaS61 Hectopat Katılım 4 Ocak 2022 Mesajlar 2.884 Çözümler 7 15 Temmuz 2022 #1 Anakartım RGB desteklemiyor. Ben gidip RGB bir kasa alsam RGB çalışmaz mı maviden yeşile geçemez mi? Rainbow mu almam lazım?
Anakartım RGB desteklemiyor. Ben gidip RGB bir kasa alsam RGB çalışmaz mı maviden yeşile geçemez mi? Rainbow mu almam lazım?
PashaReyiz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 3.665 Makaleler 2 Çözümler 19 Yer Dünyanın diğer ucu Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2022 #2 RGB mi ARGB ona göre değişir Hub olarak kontrol edebilirsiniz kumanda ile.
Liquido Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2014 Mesajlar 1.514 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2022 #3 Kasada kontrolcü varsa eğer onun ile kullanabilirsiniz renk modlarını.
Starlink_0 Hectopat Katılım 14 Temmuz 2022 Mesajlar 2.287 Çözümler 27 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2022 #4 SyLaS61 dedi: Anakartım RGB desteklemiyor. Ben gidip RGB bir kasa alsam RGB çalışmaz mı maviden yeşile geçemez mi? Rainbow mu almam lazım? Genişletmek için tıkla... Kasaya göre değişir bazılarının kendi desteği var bazıları bilgisayarın desteğini bekliyor.
SyLaS61 dedi: Anakartım RGB desteklemiyor. Ben gidip RGB bir kasa alsam RGB çalışmaz mı maviden yeşile geçemez mi? Rainbow mu almam lazım? Genişletmek için tıkla... Kasaya göre değişir bazılarının kendi desteği var bazıları bilgisayarın desteğini bekliyor.
SyLaS61 Hectopat Katılım 4 Ocak 2022 Mesajlar 2.884 Çözümler 7 15 Temmuz 2022 #5 Liquido dedi: Kasada kontrolcü varsa eğer onun ile kullanabilirsiniz renk modlarını. Genişletmek için tıkla... GAMETECH Archon Kumandalı 9 Adet Rgb Fanlı Gamıng Oyuncu Bilgisayar Kasası Fiyatı, Yorumları - Trendyol GAMETECH Archon Kumandalı 9 Adet Rgb Fanlı Gamıng Oyuncu Bilgisayar Kasası yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. ty.gl SyLaS61 dedi: GAMETECH Archon Kumandalı 9 Adet Rgb Fanlı Gamıng Oyuncu Bilgisayar Kasası Fiyatı, Yorumları - Trendyol GAMETECH Archon Kumandalı 9 Adet Rgb Fanlı Gamıng Oyuncu Bilgisayar Kasası yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. ty.gl Genişletmek için tıkla... Mesela bu kasa?
Liquido dedi: Kasada kontrolcü varsa eğer onun ile kullanabilirsiniz renk modlarını. Genişletmek için tıkla... GAMETECH Archon Kumandalı 9 Adet Rgb Fanlı Gamıng Oyuncu Bilgisayar Kasası Fiyatı, Yorumları - Trendyol GAMETECH Archon Kumandalı 9 Adet Rgb Fanlı Gamıng Oyuncu Bilgisayar Kasası yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. ty.gl SyLaS61 dedi: GAMETECH Archon Kumandalı 9 Adet Rgb Fanlı Gamıng Oyuncu Bilgisayar Kasası Fiyatı, Yorumları - Trendyol GAMETECH Archon Kumandalı 9 Adet Rgb Fanlı Gamıng Oyuncu Bilgisayar Kasası yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. ty.gl Genişletmek için tıkla... Mesela bu kasa?
PashaReyiz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 3.665 Makaleler 2 Çözümler 19 Yer Dünyanın diğer ucu Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2022 #6 SyLaS61 dedi: GAMETECH Archon Kumandalı 9 Adet Rgb Fanlı Gamıng Oyuncu Bilgisayar Kasası Fiyatı, Yorumları - Trendyol GAMETECH Archon Kumandalı 9 Adet Rgb Fanlı Gamıng Oyuncu Bilgisayar Kasası yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. ty.gl Mesela bu kasa? Genişletmek için tıkla... Yanında kumanda var zaten yani Hub yanında bağlı olarak fanlara geliyor fanları kumanda ile kontrol edebilirsiniz.
SyLaS61 dedi: GAMETECH Archon Kumandalı 9 Adet Rgb Fanlı Gamıng Oyuncu Bilgisayar Kasası Fiyatı, Yorumları - Trendyol GAMETECH Archon Kumandalı 9 Adet Rgb Fanlı Gamıng Oyuncu Bilgisayar Kasası yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. ty.gl Mesela bu kasa? Genişletmek için tıkla... Yanında kumanda var zaten yani Hub yanında bağlı olarak fanlara geliyor fanları kumanda ile kontrol edebilirsiniz.
Starlink_0 Hectopat Katılım 14 Temmuz 2022 Mesajlar 2.287 Çözümler 27 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2022 #7 SyLaS61 dedi: GAMETECH Archon Kumandalı 9 Adet Rgb Fanlı Gamıng Oyuncu Bilgisayar Kasası Fiyatı, Yorumları - Trendyol GAMETECH Archon Kumandalı 9 Adet Rgb Fanlı Gamıng Oyuncu Bilgisayar Kasası yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. ty.gl Mesela bu kasa? Genişletmek için tıkla... Bu kasa olur hocam.
SyLaS61 dedi: GAMETECH Archon Kumandalı 9 Adet Rgb Fanlı Gamıng Oyuncu Bilgisayar Kasası Fiyatı, Yorumları - Trendyol GAMETECH Archon Kumandalı 9 Adet Rgb Fanlı Gamıng Oyuncu Bilgisayar Kasası yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. ty.gl Mesela bu kasa? Genişletmek için tıkla... Bu kasa olur hocam.
SyLaS61 Hectopat Katılım 4 Ocak 2022 Mesajlar 2.884 Çözümler 7 15 Temmuz 2022 #8 Starlink_0 dedi: Bu kasa olur hocam. Genişletmek için tıkla... https://www.hepsiburada.com/dark-gu...agaza=Teknobiyotik&url_src=and-product-detail hocam son olarak bu kasa?
Starlink_0 dedi: Bu kasa olur hocam. Genişletmek için tıkla... https://www.hepsiburada.com/dark-gu...agaza=Teknobiyotik&url_src=and-product-detail hocam son olarak bu kasa?
Starlink_0 Hectopat Katılım 14 Temmuz 2022 Mesajlar 2.287 Çözümler 27 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2022 #9 SyLaS61 dedi: https://www.hepsiburada.com/dark-gu...agaza=Teknobiyotik&url_src=and-product-detail hocam son olarak bu kasa? Genişletmek için tıkla... Olur hocam. Zaten buradan da görebilirsiniz. Dosya Ekleri Screenshot_2022-07-15-21-32-31-986_com.pozitron.hepsiburada.jpg 90,2 KB · Görüntüleme: 29
SyLaS61 dedi: https://www.hepsiburada.com/dark-gu...agaza=Teknobiyotik&url_src=and-product-detail hocam son olarak bu kasa? Genişletmek için tıkla... Olur hocam. Zaten buradan da görebilirsiniz.
SyLaS61 Hectopat Katılım 4 Ocak 2022 Mesajlar 2.884 Çözümler 7 15 Temmuz 2022 #10 Starlink_0 dedi: Olur hocam. Zaten buradan da görebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın hocam.
Starlink_0 dedi: Olur hocam. Zaten buradan da görebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın hocam.