Merhaba, egzoz fan bakıyorum kaliteli bir şey olabilir lakin 1 adet lazım. Tavsiye edeceğiniz bir şeyler var mı? Hem ses, hem RGB, hem soğutma konusunda iyi bir şey istiyorum. Kısacası kaliteli fan bakıyorum.
Coolermaster h500 kasamın egzozuna alacağım stok fanı yerine değiştirmek istiyorum. Normal şartlarda sıvı soğutmada alacaktım ama R5 3600X için değmez diye düşünüyorum.
Coolermaster h500 kasamın egzozuna alacağım stok fanı yerine değiştirmek istiyorum. Normal şartlarda sıvı soğutmada alacaktım ama R5 3600X için değmez diye düşünüyorum.
Aynen değmez o işlemci için masrafa girmeye, Saloowen'in dediği gibi kule tipi hava soğutma daha iyi ama alırken boyutlarına dikkat edin.
Egzoz fanı alacağınız için CFM değeri yüksek bir fan lazım size o yüzden yine daha önce önerilen bu modeli tavsiye ederim. RGB'nin çalışması için anakartanızda RGB Header olduğundan emin olun.