Rivadex Kilopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 8.127 Makaleler 4 Çözümler 39 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2021 #11 isimsizkahraman dedi: Performans için evet, ancak MF120 daha şık. Genişletmek için tıkla... Valla bana görünüş olarak da 120R daha şık geliyor Herkesin zevki farklı tabii.
isimsizkahraman dedi: Performans için evet, ancak MF120 daha şık. Genişletmek için tıkla... Valla bana görünüş olarak da 120R daha şık geliyor Herkesin zevki farklı tabii.
isimsizkahraman Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Haziran 2016 Mesajlar 4.548 Makaleler 4 Çözümler 55 Yer Akihabara 13 Eylül 2021 #12 Rivadex dedi: Vallahi bana görünüş olarak da 120R daha şık geliyor Herkesin zevki farklı tabii. Genişletmek için tıkla... Bunu 120R'ın sadece göbek aydınlatması olduğu için söyledim MF120 hem çerçeve hem göbek aydınlatmalı, tıpkı LL120 gibi. Tek eksiği onun kadar çok ayrıntılı animasyon oluşturamıyorsunuz.
Rivadex dedi: Vallahi bana görünüş olarak da 120R daha şık geliyor Herkesin zevki farklı tabii. Genişletmek için tıkla... Bunu 120R'ın sadece göbek aydınlatması olduğu için söyledim MF120 hem çerçeve hem göbek aydınlatmalı, tıpkı LL120 gibi. Tek eksiği onun kadar çok ayrıntılı animasyon oluşturamıyorsunuz.
LauraWells Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Mart 2018 Mesajlar 1.354 Makaleler 2 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2021 #13 @irfanumut Sistemi yeni topluyorum. Hiç bilmiyorum var mı yok mu
irfanumut Kilopat Katılım 28 Şubat 2017 Mesajlar 831 Makaleler 2 Çözümler 11 Yer System 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Visual Graphics Designer 14 Eylül 2021 #14 LauraWells dedi: @irfanumut sistemi yeni topluyorum. Hiç bilmiyorum var mı yok mu Genişletmek için tıkla... Hocam bende 5000D var bizde çıkmıyor ama 4000X kasada çıkıyor diye biliyorum.
LauraWells dedi: @irfanumut sistemi yeni topluyorum. Hiç bilmiyorum var mı yok mu Genişletmek için tıkla... Hocam bende 5000D var bizde çıkmıyor ama 4000X kasada çıkıyor diye biliyorum.
LauraWells Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Mart 2018 Mesajlar 1.354 Makaleler 2 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2021 #15 @irfanumut Yani almayayım mı RGB kontrol edemiceksem?
irfanumut Kilopat Katılım 28 Şubat 2017 Mesajlar 831 Makaleler 2 Çözümler 11 Yer System 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Visual Graphics Designer 14 Eylül 2021 #16 LauraWells dedi: @irfanumut yani almayayım mı RGB kontrol edemiceksem? Genişletmek için tıkla... Kontrolcü var ise alın eğer yoksa RGB kontrole edebilmek için kontrolcüde lazım olacak.
LauraWells dedi: @irfanumut yani almayayım mı RGB kontrol edemiceksem? Genişletmek için tıkla... Kontrolcü var ise alın eğer yoksa RGB kontrole edebilmek için kontrolcüde lazım olacak.
LauraWells Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Mart 2018 Mesajlar 1.354 Makaleler 2 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2021 #17 @irfanumut Anakartım bu kontrolcü olmadan bağlanacak yer var mıdır RGB için? ROG STRIX B460-F GAMING | ROG Strix | Gaming Anakartlar|ROG - Republic of Gamers|ROG Türkiye
@irfanumut Anakartım bu kontrolcü olmadan bağlanacak yer var mıdır RGB için? ROG STRIX B460-F GAMING | ROG Strix | Gaming Anakartlar|ROG - Republic of Gamers|ROG Türkiye
isimsizkahraman Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Haziran 2016 Mesajlar 4.548 Makaleler 4 Çözümler 55 Yer Akihabara 15 Eylül 2021 #18 LauraWells dedi: @irfanumut Anakartım bu kontrolcü olmadan bağlanacak yer var mıdır RGB için? ROG STRIX B460-F GAMING | ROG Strix | Gaming Anakartlar|ROG - Republic of Gamers|ROG Türkiye Genişletmek için tıkla... ARGB (Gen2RGB) ve RGB desteği mevcut.
LauraWells dedi: @irfanumut Anakartım bu kontrolcü olmadan bağlanacak yer var mıdır RGB için? ROG STRIX B460-F GAMING | ROG Strix | Gaming Anakartlar|ROG - Republic of Gamers|ROG Türkiye Genişletmek için tıkla... ARGB (Gen2RGB) ve RGB desteği mevcut.
LauraWells Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Mart 2018 Mesajlar 1.354 Makaleler 2 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2021 #19 isimsizkahraman dedi: ARGB (Gen2RGB) ve RGB desteği mevcut. Genişletmek için tıkla... Yani Corsair LL 120 RGB alsam anakart yazılımından kontrol edebilicem mi tek fan RGB olarak (kontrolcü yok). Ya da herhangi bir 1x RGB fanı?
isimsizkahraman dedi: ARGB (Gen2RGB) ve RGB desteği mevcut. Genişletmek için tıkla... Yani Corsair LL 120 RGB alsam anakart yazılımından kontrol edebilicem mi tek fan RGB olarak (kontrolcü yok). Ya da herhangi bir 1x RGB fanı?