RGB fan bağlantısı nasıl yapılabilir?

ARGB fanlar 5V RGB girişine takılıyor diye biliyorum bu yüzden olabilir mi acaba?

ARGB fanlar 5V RGB girişine takılıyor diye biliyorum bu yüzden olabilir mi acaba?

5V olan fanların 3 pinli bir RGB girişi oluyor. Benim fanlarım 4 pinli ve anakartımda 4 pinli.
3 Pinli olsaydı hiçbir renk yanmazdı zaten.

Fanlar sanırım oradakiler ve özel kontrolcüsü maalesef durmuyor fanları ikinci el almak durumunda kaldım.

Normal RGB olduğu için büyük ihtimalle çalışacak ancak kendi yazılımı ile denemenizi öneririm.

Kendi yazılımı var attığım yerde.

Kabloların ok yönünden emin mısınız? Ters takınca da tek renk yanabiliyor.

Dediğiniz yazılımı deneyeceğim.
Peki şöyle bir soru sorsam. Ben bunları aura ile çalıştırmak için ne yapmalıyım ?

Kendi kontrolcüsü USB 2.0 ile bağlanıyormuş.

Bence şu an kontrol edebilmek Aura ile edebilmekten önce geliyor.

Kendi yazılımını kurduktan sonra Aura tanıyabilir bu arada.

Anladım, abim bilgisayarımdan kalktığı an deneyeceğim. Çok teşekkür ederim

Kablo bağlantılarını da çekebilirsen güzel olur

Tamamdır yarın sabah her şeyi çekeceğim ve buraya yollamaya çalışacağım. Ama önce sizin dediğiniz yöntemi bir deneyeyim.

Kablo bağlantılarını da çekebilirsen güzel olur

Hocam dediğiniz programı denedim programı indirdim kurdum fakat çalıştır dediğimde ve yahut yönetici olarak çalıştır dediğimde hiçbir etkileşim olmuyor. Aura ile tekrar denemeli miyim o driverı yükledikten sonra.
Aura'da tekrar açmayı denedim hiçbir şey ifade etmedi değişen bir şey yok. Programı kaldırıp tekrar yükledim yine değişen bir şey olmadı.
@Mithat Berhan
Son olarak bir abimiz onun kontrolcüsünü bana verebileceğini söyledi sanırım olay çözülmüş oldu. Bu fan buradan kontrol edilemiyor olabilir veya ben yapamıyorum yine de yardımlarınız için çok teşekkür ederim. İyi forumlar.

Dosya Ekleri

• 8d57484d-8dfd-4b06-acdb-4aa181d05faf.jpg
    100,3 KB · Görüntüleme: 59
  • 00051e5b-c94c-4d89-b55d-48b51d96ca8f.jpg
    92,4 KB · Görüntüleme: 69
  • 124accf3-bd4a-43d4-b305-acaeb90f3db7.jpg
    223,9 KB · Görüntüleme: 64
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…