Asil035 Centipat Katılım 23 Haziran 2024 Mesajlar 294 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2024 #1 Arkadaşlar arka kapağı açtım. Fanlar oraya bağlı. Çıkarmam gerek. Bastırıyorum çıkmıyor. Yanlardan tutup çıkarıyorum olmuyor. Hiçbir şekilde çıkmıyor. Dosya Ekleri Screenshot_2024-09-15-11-06-48-246_com.miui.gallery.jpg 70,9 KB · Görüntüleme: 25
Arkadaşlar arka kapağı açtım. Fanlar oraya bağlı. Çıkarmam gerek. Bastırıyorum çıkmıyor. Yanlardan tutup çıkarıyorum olmuyor. Hiçbir şekilde çıkmıyor.
C4NS Hectopat Katılım 1 Ekim 2021 Mesajlar 632 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2024 #2 Asil035 dedi: Arkadaşlar arka kapağı açtım. Fanlar oraya bağlı. Çıkarmam gerek. Bastırıyorum çıkmıyor. Yanlardan tutup çıkarıyorum olmuyor. Hiçbir şekilde çıkmıyor. Genişletmek için tıkla... Neyi çıkarmaya çalıştığını anlamadım. Kablolarımı kartı mı? Artı 0 Eksi
Asil035 dedi: Arkadaşlar arka kapağı açtım. Fanlar oraya bağlı. Çıkarmam gerek. Bastırıyorum çıkmıyor. Yanlardan tutup çıkarıyorum olmuyor. Hiçbir şekilde çıkmıyor. Genişletmek için tıkla... Neyi çıkarmaya çalıştığını anlamadım. Kablolarımı kartı mı?