A A.E.G Hectopat Katılım 3 Kasım 2019 Mesajlar 633 Makaleler 1 16 Kasım 2019 #1 Elimde ASUS P8V75V anakart var ama galiba RGB girişi yok. Bir de sıvı soğutma pompası girişi. Sivi soğutma ve RGB fan alsam kullanabilir miyim? Yardim ettiginiz için teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Kasım 2019
Elimde ASUS P8V75V anakart var ama galiba RGB girişi yok. Bir de sıvı soğutma pompası girişi. Sivi soğutma ve RGB fan alsam kullanabilir miyim? Yardim ettiginiz için teşekkürler.
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.264 Makaleler 42 Çözümler 274 16 Kasım 2019 #2 İki türlü RGB var biri normal RGB diğeri ise ARGB. ARGB veri girişi için lazım ama normal RGB yani sadece ışık ise böyle bir şart yok.
İki türlü RGB var biri normal RGB diğeri ise ARGB. ARGB veri girişi için lazım ama normal RGB yani sadece ışık ise böyle bir şart yok.
7 7280 Kilopat Katılım 2 Ekim 2015 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2020 #3 Benim asus z97 ar modeli var argb 2 pin baglanti yapabilirmiyim. Yada kontrolcu ne almaliyim bi yardim edin
Benim asus z97 ar modeli var argb 2 pin baglanti yapabilirmiyim. Yada kontrolcu ne almaliyim bi yardim edin