RGB Fan renkleri nasıl ayarlanır?

esador

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GPU: MSI RTX 4070 SUPER 12G GAMING X SLIM WHITE
CPU: AMD Ryzen 7 7800X3D, Bellek: Patriot Viper 6000Mhz CL30 2x16GB DDR5
MOBO:: Asus Prime B650M-K
SSD: Kingston NV3 1TB HDD: Seagate Barracuda 1 TB
Kasa: Rajintek Paean C7
PSU: Gigabyte P750GM 80+ Gold
Monitör: Dell Alienware AW2724HF 360Hz
Klavye: ASUS RA05 TUF GAMING K3 Red Switch
Fare: Razer Basilisk X HyperSpeed
Kulaklık: HyperX Cloud Core Wireless DTS
İşletim Sistemi: Windows 10 Pro
Hayırlı akşamlar arkadaşlar. İnternet üzerinden RGB fan alacağım yalnız bir bilinmeyen mevcut. Bu RGB fanların rengini nasıl kontrol edeceğim? Anakartım Asus Prime B250M-K. Bu fanlar rastgele mi renk değişecek, eğer kontrol edilebiliyorsa yolunu açıklayabilecek var mı? Çünkü almayı düşündüğüm ürünlerin kumandası mevcut değil. Teşekkürler şimdiden.

Hayırlı akşamlar arkadaşlar. İnternet üzerinden RGB fan alacağım yalnız bir bilinmeyen mevcut. Bu RGB fanların rengini nasıl kontrol edeceğim? Anakartım Asus Prime B250M-K. Bu fanlar rastgele mi renk değişecek, eğer kontrol edilebiliyorsa yolunu açıklayabilecek var mı? Çünkü almayı düşündüğüm ürünlerin kumandası mevcut değil. Teşekkürler şimdiden.

Anakartında kontrolcü varsa direkt anakarta bağlayıp yazılım üzerinden kontrol edeceksin. Yoksa ayrıyetten kontrolcü alman gerekiyor. Mobildeyim anakartının portlarına bakamıyorum.

Anakartında RGB bağlantı girişi olmadığı için kontrol unitesi gerekli. 3 lü setler oluyor kontrol unitesi ile beraber onlara bakabilirsin.

3 adet fan ve kontrol unitesi ile beraber geliyor.
Aerocool P7-F12 Pro 3 x 12cm RGB Led Fan + RGB Kontrolcü Fan Hub (AE-P7F12-PRO)

Ya da şunu da alıp arkadan butondan kontrol ediyorsun.
Akasa Vegas 7 Modlu 4 Kanal RGB Fan Çoklayıcı Kontrol Kartı (AK-RLD-02)

Anakart bilgisine ulaşamadım, teşekkürler bilgilendirme için. O zaman kontrol edebilmek için haricen kontrol ünitesi yada kontrol üniteli rgb fan paketi almam gerekiyor. Sağolun bilgilendirme için, İyi geceler.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı