CH1ZU Hectopat Katılım 18 Ocak 2018 Mesajlar 181 Makaleler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2018 #1 RGB Fan arıyorum kontrolcüsü olması ilk tercihim açıkçası, sıvı soğutma için alınacak 2 adet olacak satanları bekliyorum.
RGB Fan arıyorum kontrolcüsü olması ilk tercihim açıkçası, sıvı soğutma için alınacak 2 adet olacak satanları bekliyorum.
R ramazandeveli Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 30 Aralık 2014 Mesajlar 1.951 Çözümler 11 Yer Ankara, Batıkent. Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek pc 1 Ocak 2019 #2 Direk Çin menşeili sitelere gidiniz. Buralarda acaip pahalı.
Küçük kobra Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ocak 2017 Mesajlar 1.344 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Istanbul 1 Ocak 2019 #3 CH1ZU dedi: RGB Fan arıyorum kontrolcüsü olması ilk tercihim açıkçası, sıvı soğutma için alınacak 2 adet olacak satanları bekliyorum. Genişletmek için tıkla... AliExpress den Aigo markasına bakabilirsin gerçekten kaliteli işler çıkarıyor.
CH1ZU dedi: RGB Fan arıyorum kontrolcüsü olması ilk tercihim açıkçası, sıvı soğutma için alınacak 2 adet olacak satanları bekliyorum. Genişletmek için tıkla... AliExpress den Aigo markasına bakabilirsin gerçekten kaliteli işler çıkarıyor.