RGB fanları anakarta bağlama

batuhan5432

Centipat
Kasada 3 önde 1 arkada RGB fanlarım var bunların renklerini değiştirmek istiyorum. Programı denedim hiçbir şey olmadı. Anakarta nasıl bağlancağını bilmiyorum (bilgisayar konusunda pek bilgim yok ayrıntılı açıklarsanız çok iyi olur. Anakartım RGB destekliyor)
Fotoğraflar:

Sondaki fotoğrafta bir tane boşta kablo var.

Pinleri direkt anakart üstündeki fan pinlerine takmalısın bunun için pin çoğaltıcılar mevcut

Anakartta Bi tane RGB header yeri var .Hangi Kabloyu nereye takıcam çok anlamıyorum

Kasa modeliniz nedir ? Fanlar Argb destekli mi ?

Hocam kasanın fanları Argb olmadığı için kontrol edilemiyor maalesef. Anca kendi kontrolcüsü üzerinden bir şeyler yapabilirsiniz.

RGB Fan olunca bilgisayardan kontrol edilmiyomu ben ediliyo diye biliyodum.Kasanın içinden kontrolcü çıkmadı nasıl yapıcam.

RGB Fan olunca bilgisayardan kontrol edilmiyomu ben ediliyo diye biliyodum.Kasanın içinden kontrolcü çıkmadı nasıl yapıcam.

Fanları direk anakarta bağlamak gerekiyor sanırım.Buda fandan fana değişiyor işte.
Peki renkler sürekli aynı mı ? Renkleri değiştiremiyor musunuz ? Fanlar şuan nereye bağlı ?

Kasadaki reset tuşundan renkler değişiyo ama anakarttan nasıl istedeğim gibi ayarlıcam.Anakartımdaki RGB Header yeri boş büyük ihtimalle PSU ya bağlı.Bide bi tane fandan 2 tane kablo çıkıyo galba çok karışık olduğu için tam anlayamıyorum

Kasadaki reset tuşundan renkler değişiyo ama anakarttan nasıl istedeğim gibi ayarlıcam

İşte asıl mesele bu. Kasa ile birlikte Kontrolcüden anakarta gidecek kablo benzeri birşey yok mu ? Anakart modeliniz nedir ? Çünkü üst düzey olmayan kartlar dışında rgb desteği yok maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…