RGB fanları anakarta bağlama

fanlar 4 pinlide o diğer boşta kalan fan kablolar ne olcak
Arkadaşım böyle bir kablo yok deyip fanlarin 4pinli olduğunu söylüyorsunuz. Resmini attığınız 4pin rgb için değil. Fanların dönmesini sağlayan kablo o. Bunları bir ayırt edin önce.

Tamam Sayfayı yenileyince gördüm Rgb leri çoğaltıcıya diğerleride olduğu yerde kalıcak . çoğaltıcıdaki kabloyuda anakarta takıcam dimi ?

o çoğaltıcı gibi bir kablo yok ben fanların pininden bahsediom 4 pinli diye

Yine başa sarıyoruz hocam. Kasanın önde ki kontrolcuye giden kabloları takip edin bakalım o kablolar nasıl ve kaç pinli. Resim atarsanız daha iyi olur. Ama detaylı resim uzaktan resim çekmeyin

ya knk çoğaltıcı ve kontrolcü yok diyorum anlamıyon mu. fanların bi kablosu olması lazım, fandan çıkan kabloların uçları 4 girişli

Kasanın önünde ki kontrolcü dediğim kısım power ve reset düğmesinin olduğu yer. Biz bu gidişle bir yere varamayız. Siz en iyisi kasayı aldığınız yere götürün. Derdinizi onlara anlatın. Size kolay gelsin. Bol şans.

Aynı üründen bende de var fakat ben de reset tuşunun işlevi yok. Reset tuşunun soketi de çıkmadı yani anakarta pin girişi yapmadım. Siz nasıl reset tuşundan değiştiriyorsunuz? Özel bir şey yapmak mı gerekiyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…