RGB Fusion ile G.SKILL RAM RGB Kontrol Etme

Evet bu mesaj sistem
@overDrive__ Mesajınızda hata yaptınız galiba. Benim mesajımı 2 defa alıntılayıp bir şey yazmamışsınız?
evet bu mesaj sistemi hala karışık geliyor.
@overDrive__ kasa muhteşem kablo modelini sorabilir miyim? Birde kasa marka ve modeli nedir? Şimdiden teşekkür ederim
Teşekkürler rica ederim.
Kablolar , Cables Strimer Plus-24PIN&8PIN - The one and only RGB product you need. | LIAN LI is a Leading Provider of PC Cases | Computer Cases.
Kasa , COSMOS C700M | Cooler Master
Çok iyi olmuş hocam. Kablolar harika gözüküyor. Kabloların modelini söyleyebilir misiniz?
Teşekkürler Cables Strimer Plus-24PIN&8PIN - The one and only RGB product you need. | LIAN LI is a Leading Provider of PC Cases | Computer Cases.
Kabloların kontrolü yok mu?
Evet var ışık hızı, ışık ayarı renk geçişleri ve mod geçişleri olmak üzere 4 seçenekli bir kontrolcüsüyle geliyor.

Son düzenleme:
@overDrive__ Mesajınızda hata yaptınız galiba. Benim mesajımı 2 defa alıntılayıp bir şey yazmamışsınız?
2 saatik arama sonucunda sadece burada bulabildim
indirmeyi seçtiğinde (disket biçiminde olan) link veriyor Serveur n° 2 : fichiers.touslesdrivers.com 'dan indirebilirsin. Şaka gibi bu versiyonu sadece burada bulabildim.
Umarım işine yarar ,bol şans

Aynı şekilde bende de aynı sorun mevcut RAM'ler RGB Fusion'da gözüküyor ama renkler efekler kontrol edilmiyor.

RAM markası: Corsair 16 GB (2x8GB) Vengeance RGB Pro siyah 3200MHz.

Sanırım genel olarak cihazların kendi rgb programlarıyla çakışıyor, bende şu an için hiç bir sorun yok hem g.skill hemde fusion üzerinden istediğimi seçip kullanabiliyorum, ama iksinden birini tercih etmem gerekirse g.skill'i seçerdim.
HikmetGven4TR belki İCUE 'yu kapatırsan çalışır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…