RGB Fusion ile G.SKILL RAM RGB Kontrol Etme

Kaç kez format attım ben bile bilmiyorum her türlü yolu denedim. iCUE yüklü değil.

Kaç kez format attım ben bile bilmiyorum her türlü yolu denedim. iCUE yüklü değil.
Belkide yüklemek gerekiyor ve bazı tanımlamalardan da sonra kapatmak. Denemekte fayda var.
Denedikten sonra haber veririm, teşekkürler.
Var mı gelişme ?
Sendeki sanırım son sürümü, yukarılarda bir link bırakmıştım kurmadan önce fusionu kendi unisntaller'i ile kaldırıp önce İCUE 'yü sonrada linkteki rgb fusionu yükleyip deneyebilirsin.Eğer revo uninstaller var ise ordan da tüm kayıt girdilerini silip unisntall yapabilirsin.

Son düzenleme:

Evet bendeki son sürüm onu deneyeceğim. iCUE zaten yüklüydü dün kaldırdım. RGB Fusion ile çakışıyor dün mavi ekran aldım kaldırın dediler.

Eski sürüm hala kontrol sağlamıyorum.

Son düzenleme:

Uykuya aldığinda ışıkların sönmesi icin olan ayar BIOS'da mevcut. Hangi ekranda olduğunu hatırlamiyorum ama biraz kurcalarsan görürsün. Yanlış değilsem LED'in Sleep idi.

Arkadaşın verdigi sürümü deneme fırsatım hala olmadı Deneyince bildireceğim.

BIOS ayarlarından erp ayarını da leds in sleep ayarını da hem enable hem de disable olarak denedim ama sonuç değişmedi. Format attım sorun yine değişmedi. Anakart BIOS sıfırladım yine değişmedi. Çözümü nedir sorun nerededir bir türlü çözemedim. Anakart dahil her şeyin RGB'si kapanıyor uyku modunda sadece RAM'lerin RGB'si yanmaya devam ediyor.

Aynı sorunu yaşıyorum bir gelişme var mı? Çözümleyebildiniz mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…