Sanırım genel olarak cihazların kendi RGB programlarıyla çakışıyor, bende şu an için hiçbir sorun yok hem G.Skill hem de Fusion üzerinden istediğimi seçip kullanabiliyorum, ama iksinden birini tercih etmem gerekirse G.Skill'i seçerdim.
Hikmetgven4TR belki ICUE'yu kapatırsan çalışır.
Sendeki sanırım son sürümü, yukarılarda bir link bırakmıştım kurmadan önce fusionu kendi unisntaller'i ile kaldırıp önce İCUE 'yü sonrada linkteki rgb fusionu yükleyip deneyebilirsin.Eğer revo uninstaller var ise ordan da tüm kayıt girdilerini silip unisntall yapabilirsin.
Belkide yüklemek gerekiyor ve bazı tanımlamalardan da sonra kapatmak. Denemekte fayda var.
Var mı gelişme?
Sendeki sanırım son sürümü, yukarılarda bir link bırakmıştım kurmadan önce Fusion'u kendi unisntaller'i ile kaldırıp önce ICUE'yü sonrada linkteki RGB Fusion'u yükleyip deneyebilirsin. Eğer revo uninstaller var ise oradan da tüm kayıt girdilerini silip unisntall yapabilirsin.
Aynı şekilde bende de aynı sorun mevcut RAM'ler RGB Fusion'da gözüküyor ama renkler efekler kontrol edilmiyor.
RAM markası: Corsair 16 GB (2x8GB) Vengeance RGB Pro siyah.
Aynı sorunu şu an bende yaşıyorum. Gigabyte B450 Aorus Pro anakart mevcut.BIOS sürümü : F51 yani son sürüm.Ram'ler de aynı marka ve model. Daha önceden Ram'ler RGB Fusion üzerinden kontrol edilebiliyordu fakat şu an kontrol edilemiyor ve ayrıca şu an bilgisayarı uykuya aldığımda Ram RGB ışıkları sönmüyor ona da bir çözüm bulamadım.(Bu konu beni iyice çıldırtmaya başladı bir çözüm bulamadığımdan).
Konu ile ilgili yardımcı olabilecek arkadaşlar yok mudur?
Uykuya aldığinda ışıkların sönmesi icin olan ayar BIOS'da mevcut. Hangi ekranda olduğunu hatırlamiyorum ama biraz kurcalarsan görürsün. Yanlış değilsem LED'in Sleep idi.
Arkadaşın verdigi sürümü deneme fırsatım hala olmadı Deneyince bildireceğim.
Uykuya aldığinda ışıkların sönmesi için olan ayar BIOS'da mevcut. Hangi ekranda olduğunu hatırlamiyorum ama biraz kurcalarsan görürsün. Yanlış değilsem LED'in sleep idi.
Arkadaşın verdigi sürümü deneme fırsatım hala olmadı deneyince bildireceğim.
BIOS ayarlarından erp ayarını da leds in sleep ayarını da hem enable hem de disable olarak denedim ama sonuç değişmedi. Format attım sorun yine değişmedi. Anakart BIOS sıfırladım yine değişmedi. Çözümü nedir sorun nerededir bir türlü çözemedim. Anakart dahil her şeyin RGB'si kapanıyor uyku modunda sadece RAM'lerin RGB'si yanmaya devam ediyor.
Uykuya aldığinda ışıkların sönmesi icin olan ayar BIOS'da mevcut. Hangi ekranda olduğunu hatırlamiyorum ama biraz kurcalarsan görürsün. Yanlış değilsem LED'in Sleep idi.
Arkadaşın verdigi sürümü deneme fırsatım hala olmadı Deneyince bildireceğim.