RGB Fusion sistemde mavi ekran hatası veriyor

ıOğuz

Decapat
Merhaba forum. Gigabyte B560M h model anakartım var. 5 adet ARGB fana ve yine ARGB fonksiyonlu ekran kartına sahibim. RGB Fusion programı bilgisayarımda kuruluyken 3-5 günde bir mavi ekran alıyorum. (RAM'lerim sağlam) RGB Fusion programı yüklü değilken sorun yaşamıyorum. Programda ayarlamaları yaptıktan sonra sistemden kaldırıyorum ancak bu sefer de kasa fanları bir sonraki seferde çalışmıyor. (ekran kartının renk ayarları stabil kalıyor sildikten sonra da) signalrgb, openrgb gibi uygulamaları da denedim ancak bu uygulamalarda BIOS'tan ayarlamalar yapmama rağmen bilgisayar kapandığında tüm ışıklar yanık kalıyor ve PSU tuşundan kapatmak zorunda kalıyorum. Girmediğim, kurcalamadığım site, forum kalmadı. Kontrolcü ve kumanda almadan bu sorunu çözmenin bir yolu var mıdır? Vaktiniz için şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gigabyteın kendi sitesinde ayrı bir yazılım var. Ekran kartı OC - RGB fusion ikili bir uygulama burdan dene birde. Bunun içerisindeki rgb fusion farklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…