Hera092 Decapat Katılım 27 Ağustos 2023 Mesajlar 717 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2024 #1 Kule şeklinde olanlardan istemiyorum AliExpress gibi sitelerde gördüm fiyatı çok ucuzdu ya da farklı bir şeydi linkini aşağıya bırakayım GPU holder ise alabilirim fiyatı gereksiz ucuz geldi. RGB GPU Houder Aanpassen ARGB Horizontale Grafische Kaarten Beugel Videokaart Ondersteuning 5V3Pin Aanpassen AURA SYNC 12V Waterkoeler - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com
Kule şeklinde olanlardan istemiyorum AliExpress gibi sitelerde gördüm fiyatı çok ucuzdu ya da farklı bir şeydi linkini aşağıya bırakayım GPU holder ise alabilirim fiyatı gereksiz ucuz geldi. RGB GPU Houder Aanpassen ARGB Horizontale Grafische Kaarten Beugel Videokaart Ondersteuning 5V3Pin Aanpassen AURA SYNC 12V Waterkoeler - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com
Merdt Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 9.645 Çözümler 51 Yer Afyonkarahisar 2 Mart 2024 #2 Amazon.com.tr Kablo kanalı da var içinde kablonuzu da gizler güzel gözükür.