baranbolobon Centipat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 141 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2021 #1 Merhabalar, bilgisayar topluyorum fakat görsel olarak da şık olmasını istiyorum. YouTube'da görmüştüm RGB kabloları fakat bulamadım. Bir de RTX 3070 alacağım, 8+8 pin gerekiyor diye biliyorum. Bildiğiniz satılan bir yer varsa atarsanız sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Şubat 2021
Merhabalar, bilgisayar topluyorum fakat görsel olarak da şık olmasını istiyorum. YouTube'da görmüştüm RGB kabloları fakat bulamadım. Bir de RTX 3070 alacağım, 8+8 pin gerekiyor diye biliyorum. Bildiğiniz satılan bir yer varsa atarsanız sevinirim.
Arda9843 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 3.104 Makaleler 4 Çözümler 15 5 Şubat 2021 #2 Sleeve Kılıflı Kablolar Sleeve Kılıflı kablolar ile bilgisayar kasalarınıza şık bir görünüm kazandırabilirsiniz. www.bilgisayarmodifiye.com Lian Li Strimer Plus (Set) Lian Li Strimer Plus (Işıklı Uzatma Set) www.modifiyemalzemecisi.com
Sleeve Kılıflı Kablolar Sleeve Kılıflı kablolar ile bilgisayar kasalarınıza şık bir görünüm kazandırabilirsiniz. www.bilgisayarmodifiye.com Lian Li Strimer Plus (Set) Lian Li Strimer Plus (Işıklı Uzatma Set) www.modifiyemalzemecisi.com
baranbolobon Centipat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 141 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2021 #3 Arda9843 dedi: Sleeve Kılıflı Kablolar Sleeve Kılıflı kablolar ile bilgisayar kasalarınıza şık bir görünüm kazandırabilirsiniz. www.bilgisayarmodifiye.com Lian Li Strimer Plus (Set) Lian Li Strimer Plus (Işıklı Uzatma Set) www.modifiyemalzemecisi.com Genişletmek için tıkla... XPG ARGBEXCABLE-VGA-BKCWW VGA 8+8 Pin ARGB Uzatma Kablosu - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Hocam peki sadece ekran kartına almak istersem bu ürün 3070'e uygun mudur?
Arda9843 dedi: Sleeve Kılıflı Kablolar Sleeve Kılıflı kablolar ile bilgisayar kasalarınıza şık bir görünüm kazandırabilirsiniz. www.bilgisayarmodifiye.com Lian Li Strimer Plus (Set) Lian Li Strimer Plus (Işıklı Uzatma Set) www.modifiyemalzemecisi.com Genişletmek için tıkla... XPG ARGBEXCABLE-VGA-BKCWW VGA 8+8 Pin ARGB Uzatma Kablosu - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Hocam peki sadece ekran kartına almak istersem bu ürün 3070'e uygun mudur?
Arda9843 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 3.104 Makaleler 4 Çözümler 15 5 Şubat 2021 #4 baranbolobon dedi: XPG ARGBEXCABLE-VGA-BKCWW VGA 8+8 Pin ARGB Uzatma Kablosu - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Hocam peki sadece ekran kartına almak istersem bu ürün 3070'e uygun mudur? Genişletmek için tıkla... Evet.
baranbolobon dedi: XPG ARGBEXCABLE-VGA-BKCWW VGA 8+8 Pin ARGB Uzatma Kablosu - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Hocam peki sadece ekran kartına almak istersem bu ürün 3070'e uygun mudur? Genişletmek için tıkla... Evet.
baranbolobon Centipat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 141 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2021 #5 Arda9843 dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... teşekkürler
M mrth87 Hectopat Katılım 24 Kasım 2019 Mesajlar 265 10 Şubat 2021 #6 XPG fiyat olarak daha uygun Türkiye de. Hangisi tercih edilmeli?
baranbolobon Centipat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 141 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2021 #7 mrth87 dedi: XPG fiyat olarak daha uygun Türkiye de. Hangisi tercih edilmeli? Genişletmek için tıkla... Ben XPG Core Reactor aldım hocam.
mrth87 dedi: XPG fiyat olarak daha uygun Türkiye de. Hangisi tercih edilmeli? Genişletmek için tıkla... Ben XPG Core Reactor aldım hocam.