Rgb yapmak için 2 tane led alıp da takabilirsin. Kasanın görünüşünden çok sağlığı daha önemlidir. Hava sirkülasyonu iyi olan bir kasa al sonra modifiye edersin.
GameBooster JBST-GBG3030B Tempered Glass RGB USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
GameBooster GB-L06B RGB USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
PowerBoost VK-G3090C RGB USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Dark Guardian Mini Tempered Glass RGB USB 3.0 mATX Mid Tower Kasa fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Ranker Cygnus Tempered Glass RGB USB 3.0 ATX Mid Tower Gaming Kasa fiyatı ve özellikleri için hemen sinerji.gen.tr'ye gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun!
Aerocool Aero One Frost RGB USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
GameBooster GB-G2112B ARGB USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
MSI MAG Forge 100M Tempered Glass RGB USB 3.2 ATX Mid Tower Kasa fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Sharkoon Pure Steel Siyah USB 3.0 E-ATX Mid Tower Kasa fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
MSI MAG VAMPIRIC 010M Tempered Glass RGB USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
MSI MAG Forge 100R Tempered Glass RGB USB 3.2 ATX Mid Tower Kasa fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Corsair 110R Tempered Glass USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Karar veremedim ama Pazartesi vereceğim siparişi artık ne olursa olsun. Tüm modelleri alt alta atmak için sinerjiden çektim listeyi. Almadan önce tabi ki modeli google da aratıp tekrar kontrol etmek gerekir.
Karar veremedim ama Pazartesi vereceğim siparişi artık ne olursa olsun. Tüm modelleri alt alta atmak için sinerjiden çektim listeyi. Almadan önce tabi ki modeli google da aratıp tekrar kontrol etmek gerekir.
Ya onun incelemesini izledim. Tüm fotoğraflara vs. baktım. Bana pek havadar gelmedi. Zaten önü kapalı olacaksa Zalman daha mantıklı geliyor bana çünkü 2 parmak hava boşluğu var S4'te falan. Tabi tercih meselesi ama Sharkoon Flow bana pek havadar gelmedi o yüzden eklememişimdir.