gkan_58 Hectopat Katılım 2 Eylül 2022 Mesajlar 125 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2024 #1 Arkadaşlar internette bazı gördüğüm böyle normal renkli değil de böyle mavi tonlarında değişik renkli klavyeler var onlardan önerir misiniz?
Arkadaşlar internette bazı gördüğüm böyle normal renkli değil de böyle mavi tonlarında değişik renkli klavyeler var onlardan önerir misiniz?
3 382019 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 26 Şubat 2020 Mesajlar 13.443 Makaleler 13 Çözümler 123 9 Haziran 2024 #2 Boyut tercihiniz ne? Bütçeniz ne?
gkan_58 Hectopat Katılım 2 Eylül 2022 Mesajlar 125 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2024 #3 382019 dedi: Boyut tercihiniz ne? Bütçeniz ne? Genişletmek için tıkla... %80 1000-1500
gkan_58 Hectopat Katılım 2 Eylül 2022 Mesajlar 125 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2024 #5 382019 dedi: Boyut tercihiniz ne? Bütçeniz ne? Genişletmek için tıkla... REDRAGON K568 RGB DARK AVENGER V2 Mekanik Gaming Blue Switch Türkçe Klavye - inventus bu klavye dediğim gibi renklere sahip mi?
382019 dedi: Boyut tercihiniz ne? Bütçeniz ne? Genişletmek için tıkla... REDRAGON K568 RGB DARK AVENGER V2 Mekanik Gaming Blue Switch Türkçe Klavye - inventus bu klavye dediğim gibi renklere sahip mi?
Koneko Toujou Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2019 Mesajlar 2.430 Makaleler 2 Çözümler 20 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Haziran 2024 #6 gkan_58 dedi: %80 1000-1500 Genişletmek için tıkla... K568r. Sonunda r olmasına dikkat edin o modeli red switch diğeri blue switch. gkan_58 dedi: REDRAGON K568 RGB DARK AVENGER V2 Mekanik Gaming Blue Switch Türkçe Klavye - inventus bu klavye dediğim gibi renklere sahip mi? Genişletmek için tıkla... Nasıl bir renk istiyorsunuz örneğini atın fotoğrafını atayım. Güncelde kullanıyorum.
gkan_58 dedi: %80 1000-1500 Genişletmek için tıkla... K568r. Sonunda r olmasına dikkat edin o modeli red switch diğeri blue switch. gkan_58 dedi: REDRAGON K568 RGB DARK AVENGER V2 Mekanik Gaming Blue Switch Türkçe Klavye - inventus bu klavye dediğim gibi renklere sahip mi? Genişletmek için tıkla... Nasıl bir renk istiyorsunuz örneğini atın fotoğrafını atayım. Güncelde kullanıyorum.
gkan_58 Hectopat Katılım 2 Eylül 2022 Mesajlar 125 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2024 #7 Koneko Toujou dedi: K568r. Sonunda r olmasına dikkat edin o modeli red switch diğeri blue switch. Nasıl bir renk istiyorsunuz örneğini atın fotoğrafını atayım. Güncelde kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Her tuşta farklı bir renk yanıyordu şu an bulamadım.
Koneko Toujou dedi: K568r. Sonunda r olmasına dikkat edin o modeli red switch diğeri blue switch. Nasıl bir renk istiyorsunuz örneğini atın fotoğrafını atayım. Güncelde kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Her tuşta farklı bir renk yanıyordu şu an bulamadım.
Koneko Toujou Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2019 Mesajlar 2.430 Makaleler 2 Çözümler 20 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Haziran 2024 #8 gkan_58 dedi: Her tuşta farklı bir renk yanıyordu şu an bulamadım. Genişletmek için tıkla... Böyle bir şeyden mi bahsediyorsun?
gkan_58 dedi: Her tuşta farklı bir renk yanıyordu şu an bulamadım. Genişletmek için tıkla... Böyle bir şeyden mi bahsediyorsun?
gkan_58 Hectopat Katılım 2 Eylül 2022 Mesajlar 125 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2024 #9 Koneko Toujou dedi: Böyle bir şeyden mi bahsediyorsun? Eki Görüntüle 2217749 Genişletmek için tıkla... Evet bundan. Koneko Toujou dedi: Böyle bir şeyden mi bahsediyorsun? Eki Görüntüle 2217749 Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et şu klavye hoşuma gitmişti.
Koneko Toujou dedi: Böyle bir şeyden mi bahsediyorsun? Eki Görüntüle 2217749 Genişletmek için tıkla... Evet bundan. Koneko Toujou dedi: Böyle bir şeyden mi bahsediyorsun? Eki Görüntüle 2217749 Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et şu klavye hoşuma gitmişti.
Koneko Toujou Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2019 Mesajlar 2.430 Makaleler 2 Çözümler 20 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Haziran 2024 #10 gkan_58 dedi: Evet bundan. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et şu klavye hoşuma gitmişti. Genişletmek için tıkla... Bunda var mı bilmiyorum ama 568r da var. Şahsen öneririm gayet güzel.
gkan_58 dedi: Evet bundan. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et şu klavye hoşuma gitmişti. Genişletmek için tıkla... Bunda var mı bilmiyorum ama 568r da var. Şahsen öneririm gayet güzel.