gkan_58 Hectopat Katılım 2 Eylül 2022 Mesajlar 125 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2024 #11 Koneko Toujou dedi: Bunda var mı bilmiyorum ama 568r da var. Şahsen öneririm gayet güzel. Genişletmek için tıkla... Hocam link atar mısınız?
Koneko Toujou dedi: Bunda var mı bilmiyorum ama 568r da var. Şahsen öneririm gayet güzel. Genişletmek için tıkla... Hocam link atar mısınız?
Koneko Toujou Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2019 Mesajlar 2.431 Makaleler 2 Çözümler 20 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Haziran 2024 #12 gkan_58 dedi: Hocam link atar mısınız? Genişletmek için tıkla... REDRAGON K568R DARK AVENGER RED Rainbow 7 Renk Arka IÅıklı Mekanik Gaming RED Switch Türkçe Klavye - inventus REDRAGON K568R DARK AVENGER RED Rainbow 7 Renk Arka IÅıklı Mekanik Gaming RED Switch Türkçe Klavye inventus.com.tr
gkan_58 dedi: Hocam link atar mısınız? Genişletmek için tıkla... REDRAGON K568R DARK AVENGER RED Rainbow 7 Renk Arka IÅıklı Mekanik Gaming RED Switch Türkçe Klavye - inventus REDRAGON K568R DARK AVENGER RED Rainbow 7 Renk Arka IÅıklı Mekanik Gaming RED Switch Türkçe Klavye inventus.com.tr
gkan_58 Hectopat Katılım 2 Eylül 2022 Mesajlar 125 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2024 #13 Koneko Toujou dedi: REDRAGON K568R DARK AVENGER RED Rainbow 7 Renk Arka IÅıklı Mekanik Gaming RED Switch Türkçe Klavye - inventus REDRAGON K568R DARK AVENGER RED Rainbow 7 Renk Arka IÅıklı Mekanik Gaming RED Switch Türkçe Klavye inventus.com.tr Genişletmek için tıkla... Hocam ben blue switch daha çok seviyorum bunu alsam sıkıntı olur mu? REDRAGON K568 RGB DARK AVENGER V2 Mekanik Gaming Blue Switch Türkçe Klavye - inventus
Koneko Toujou dedi: REDRAGON K568R DARK AVENGER RED Rainbow 7 Renk Arka IÅıklı Mekanik Gaming RED Switch Türkçe Klavye - inventus REDRAGON K568R DARK AVENGER RED Rainbow 7 Renk Arka IÅıklı Mekanik Gaming RED Switch Türkçe Klavye inventus.com.tr Genişletmek için tıkla... Hocam ben blue switch daha çok seviyorum bunu alsam sıkıntı olur mu? REDRAGON K568 RGB DARK AVENGER V2 Mekanik Gaming Blue Switch Türkçe Klavye - inventus
Koneko Toujou Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2019 Mesajlar 2.431 Makaleler 2 Çözümler 20 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Haziran 2024 #14 gkan_58 dedi: Hocam ben blue switch daha çok seviyorum bunu alsam sıkıntı olur mu? REDRAGON K568 RGB DARK AVENGER V2 Mekanik Gaming Blue Switch Türkçe Klavye - inventus Genişletmek için tıkla... Renk kodları aynıdır yüksek ihtimal. Sıkıntı olmaz. Ama şahsen 1000 TL verip red almak daha mantıklı.
gkan_58 dedi: Hocam ben blue switch daha çok seviyorum bunu alsam sıkıntı olur mu? REDRAGON K568 RGB DARK AVENGER V2 Mekanik Gaming Blue Switch Türkçe Klavye - inventus Genişletmek için tıkla... Renk kodları aynıdır yüksek ihtimal. Sıkıntı olmaz. Ama şahsen 1000 TL verip red almak daha mantıklı.
gkan_58 Hectopat Katılım 2 Eylül 2022 Mesajlar 125 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2024 #15 Koneko Toujou dedi: Renk kodları aynıdır yüksek ihtimal. Sıkıntı olmaz. Ama şahsen 1000 TL verip red almak daha mantıklı. Genişletmek için tıkla... Arada 100 lira oynuyor sıkıntı olmaz. Koneko Toujou dedi: Renk kodları aynıdır yüksek ihtimal. Sıkıntı olmaz. Ama şahsen 1000 TL verip red almak daha mantıklı. Genişletmek için tıkla... Hocam klavye için konularda yay sesi çıkarıyor renk seçenekleri kısıtlı demişler doğru mu? Son düzenleme: 9 Haziran 2024
Koneko Toujou dedi: Renk kodları aynıdır yüksek ihtimal. Sıkıntı olmaz. Ama şahsen 1000 TL verip red almak daha mantıklı. Genişletmek için tıkla... Arada 100 lira oynuyor sıkıntı olmaz. Koneko Toujou dedi: Renk kodları aynıdır yüksek ihtimal. Sıkıntı olmaz. Ama şahsen 1000 TL verip red almak daha mantıklı. Genişletmek için tıkla... Hocam klavye için konularda yay sesi çıkarıyor renk seçenekleri kısıtlı demişler doğru mu?
Koneko Toujou Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2019 Mesajlar 2.431 Makaleler 2 Çözümler 20 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Haziran 2024 #16 gkan_58 dedi: Arada 100 lira oynuyor sıkıntı olmaz. Hocam klavye için konularda yay sesi çıkarıyor renk seçenekleri kısıtlı demişler doğru mu? Genişletmek için tıkla... En başlarda biraz yay sesi geliyor sonra kısa sürede gidiyor. Ok tuşlarının üstündeki tuşlarda her birinde 3 mod var 6x3 18 mod ve bunların renk seçenekleri de var.
gkan_58 dedi: Arada 100 lira oynuyor sıkıntı olmaz. Hocam klavye için konularda yay sesi çıkarıyor renk seçenekleri kısıtlı demişler doğru mu? Genişletmek için tıkla... En başlarda biraz yay sesi geliyor sonra kısa sürede gidiyor. Ok tuşlarının üstündeki tuşlarda her birinde 3 mod var 6x3 18 mod ve bunların renk seçenekleri de var.
gkan_58 Hectopat Katılım 2 Eylül 2022 Mesajlar 125 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2024 #17 Koneko Toujou dedi: REDRAGON K568R DARK AVENGER RED Rainbow 7 Renk Arka IÅıklı Mekanik Gaming RED Switch Türkçe Klavye - inventus REDRAGON K568R DARK AVENGER RED Rainbow 7 Renk Arka IÅıklı Mekanik Gaming RED Switch Türkçe Klavye inventus.com.tr Genişletmek için tıkla... Hocam attığınız klavyede Rainbow yazıyor attığnız fotodaki klavye RGB değil mi?
Koneko Toujou dedi: REDRAGON K568R DARK AVENGER RED Rainbow 7 Renk Arka IÅıklı Mekanik Gaming RED Switch Türkçe Klavye - inventus REDRAGON K568R DARK AVENGER RED Rainbow 7 Renk Arka IÅıklı Mekanik Gaming RED Switch Türkçe Klavye inventus.com.tr Genişletmek için tıkla... Hocam attığınız klavyede Rainbow yazıyor attığnız fotodaki klavye RGB değil mi?
Koneko Toujou Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2019 Mesajlar 2.431 Makaleler 2 Çözümler 20 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Haziran 2024 #18 gkan_58 dedi: Hocam attığınız klavyede Rainbow yazıyor attığnız fotodaki klavye RGB değil mi? Genişletmek için tıkla... RGB dostum. Birebir aynısını aldım kullanıyorum. İstediklerinin hepsini karşılıyor.
gkan_58 dedi: Hocam attığınız klavyede Rainbow yazıyor attığnız fotodaki klavye RGB değil mi? Genişletmek için tıkla... RGB dostum. Birebir aynısını aldım kullanıyorum. İstediklerinin hepsini karşılıyor.
gkan_58 Hectopat Katılım 2 Eylül 2022 Mesajlar 125 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2024 #19 Koneko Toujou dedi: RGB dostum. Birebir aynısını aldım kullanıyorum. İstediklerinin hepsini karşılıyor. Genişletmek için tıkla... Ne zaman aldınız hocam.
Koneko Toujou dedi: RGB dostum. Birebir aynısını aldım kullanıyorum. İstediklerinin hepsini karşılıyor. Genişletmek için tıkla... Ne zaman aldınız hocam.
Koneko Toujou Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2019 Mesajlar 2.431 Makaleler 2 Çözümler 20 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Haziran 2024 #20 gkan_58 dedi: Ne zaman aldınız hocam. Genişletmek için tıkla... İndirim kovalayıp almıştım o dönem.